Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Mαιος - Πληρωμή Σεπτεμβριος/Οκτωβριος 2017

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνατε το ποσο.








Για να μπορέσετε να σχολιάσετε

δείτε ανάρτηση εδώ  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"
Για πληροφορίες σχετικά με προηγούμενους μήνες πληρωμής δείτε Πληρωμές Παραγωγής αλλη ανάρτηση εδώ.



Οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα κόβονται

236 σχόλια:

  1. Μάλλον πάει για τα σκουπίδια η διακοψιμότητα και το αίτημα παράτασης της ως ανεξάρτητος μηχανισμός χαρατσώματος των ΑΠΕ και τυφλής επιδότησης της βιομηχανίας. Η ΕΕ επιμένει να συμπεριληφθεί στα νέα ΑΔΙ. Φαίνεται πως και εδώ οι ενέργειες, μελέτες, Καταγγελία του ΣΠΕΦ στην ΕΕ κατά του στρεβλού αυτού μέτρου, βρίσκει το στόχο της. Μακάρι, ίδωμεν...

    http://www.worldenergynews.gr/index.php/2016-09-23-09-20-28/item/14049-ston-aera-o-mhchanismos-eyelixias-logw-koinotikhs-apaithshs-gia-symperilhpsh-toy-demand-response

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρτοριχτρες του AFO αλλά και γάτες του AFO TESTARA Μπαμπη Τακατατακατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ.κ Ι. Παπακυριακού για ακόμη μια φορά είστε μέσα στα πράγματα για τις πληρωμές, Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη ενημέρωσή σας.Oπως πάντα μέσα στα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστά Καζάκος Κ. Ο πεθαμένος (διακοψιμοτητα) άρχισε να μυρίζει και δεν κρύβεται, όσο και αν οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι τονε μασκαρεύουν!!! Η ΕΕ δεν μασάει απο προπαγάνδα ΕΒΙΚΕΝ. Αντίθετα τα πέρνει στο κρανίο με κάτι τέτοια. Οι Σαμαροβενοζέλοι την εξαπάτησαν το 2014 για να εγκρίνει το μέτρο, αλλά τώρα που έλαβαν απο την Καταγγελία του ΣΠΕΦ όλη την τεχνική εικόνα, θα τους την πετάξουν στα αζηπτητα!! Δεν πιστεύω πως θα τους δόσουν την παράταση όπως τη ζητάνε. Ίδωμεν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://energypress.gr/news/metarrythmiseis-kai-demand-response-sto-trapezi-ton-syzitiseon-gia-mihanismo-eyelixias

      Διαγραφή
  5. Δηλώσεις του πρώην υπουργού Γ. Μανιάτη για την μείωση κερδοφορίας της ΔΕΗ. Θεωρεί εγκληματική την κάλυψη του ελλείματος του ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ.
    http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500164370

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάτι τέτοια καλά κάνετε και τα βάζετε γιατί δεν γίνεται να τα παρακολουθούμε όλα και να μην ξεφεύγει τίποτα.

      Διαγραφή
    2. Κυριε παπακυριακου γνωριζετε ποτε θα επιστραφουν τα χρηματα απο την εκκαθάριση του ΑΔΜΗΕ????

      Διαγραφή
  6. Πρεπει να το 'χασε ο ανθρωπος !

    Ποινική ευθύνη έχεις οταν ΔΕΝ εφαρμόζεις το νόμο, ΟΧΙ οταν τον εφαρμόζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από Πειραιώς έχει πληρωθεί κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πειραιώς μπήκαν τα χρήματα πριν από λίγο για 20άρι πάρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα σας, από eurobank ok σήμερα για Μάιο.
    Εάν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται, υπάρχει ζήτηση για 20 αρι σταθερό, μπορείτε να στείλετε στο μαιλ: grigoryjay@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 140 κιλοβατ τον μηνα διαφορα παραγωγης με την δεη ειναι μεσα στα ορια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε τον λογαριασμό της ΔΕΗ για τον ίδιο μήνα. Αν έχεις παρόμοια κατανάλωση (την ημέρα καταναλώνεις από τα φ/β σου το βράδυ καταναλώνεις από τη ΔΕΗ) τότε ναι είναι στα όρια.

      Διαγραφή
    2. ολογαριασμος της δεη ερχετε 40 κιλοβατ τον μηνα και καθε μηνα απο τοτε που μπηκε η τηλεμετρια

      Διαγραφή
    3. Ακούγεται λογικό νούμερο τότε (ιδία κατανάλωση + απώλειες). Τι απόσταση έχει ο πίνακας ΧΤ με το ρολόι της ΔΕΗ και ξέρεις τι διάμετρο παροχής σου έβαλαν;

      Διαγραφή
  13. Γεια σας
    εχω μια ερωτηση , οποιος ειναι σχετικος ασ με βοηθησει
    εχω ενα 100αρι παρκο με 4 inverter aurora trio και ενα abb (ξερω ολα abb ειναι)
    θελω να βαλω τηλεμετρηση αλλα οχι το vsn700-03 (1000 ευρω)
    υπαρχει καποια αλλη οικονομικη λυση με αλλο module η μεσω Η/Υ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    email vantavanta@gmail.com βαγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. https://kokinokamini.blogspot.gr/2016/09/blog-post_60.html?spref=fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμείωτα παραμένουν τα φέσια της ΔΕΗ στα 2,4 δισεκατ ευρώ. Οπότε και δεν θα έπρεπε να έχουν βελτιωθεί οι πληρωμές των ΑΠΕ περισσοτερο από 250 εκατομ που μας δοθηκαν από την πώληση του ΑΔΜΗΕ. Εμάς όμως βελτιωθηκαν οι πληρωμές κατά 450 εκατομ, (τόσο μειωθηκαν τα ληξιπρόθεσμα μας), δηλαδή 200 εκατ. επιπλέον από αυτά της πωλησης του ΑΔΜΗΕ!!! Καλό ειναι να το καταλάβουν μερικοί-μερικοί αυτό, πως δηλαδή χωρίς τις νομικές ενεργειες ΣΠΕΦ ΠΣΑΦ δεν θα είχαμε καμία βελτίωση στις πληρωμές, αφού ουτε τα 250 εκατ. από την πωληση του ΑΔΜΗΕ θα μας έδιναν και φυςικά ουτε τα επιπλεον 200 εκατομ. ωστε να κατέβουμε σε υπερημερία 100 ημερών από 200 που ημασταν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://energypress.gr/news/ameiota-paramenoyn-ta-fesia-pros-ti-dei-diamorfonontai-sta-24-dis-eyro-poios-hrostaei-ti-ana

      Διαγραφή
  16. Καλό θα ήταν επίσης ορισμένοι να μην ονειροβατούν και να μην προπαγανδίζουν μόνο και μόνο για να αποδείξουν πως κάτι έκαναν :

    1.Όσον αφορά τις αγωγές ας τα επαναλάβουμε προκειμένου να μην κοροϊδεύτετε τον κόσμο : Καμία αγωγή δεν έχει εκδικαστεί. Ακόμα και να είχε τα ληξιπρόθεσμα τιμολόγια που ζητάει ο ΛΑΓΗΕ έχουν πληρωθεί εδώ και 2 μήνες. Η τρίτη αγωγή που κατέθεσε ο ΛΑΓΗΕ είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ. Ακόμα και αν δεν ήταν πληρωμένα τα τιμολόγια (που είναι) αν την κερδίσεις, αναγνωρίζεται ότι σου χρωστάνε το Χ ποσό. Δεν το ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ!
    Νομίζω ότι στον μέσο παραγωγό που γνωρίζει τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι δεν μπορείς να πιέσεις ρίχνοντας....βεγγαλικά. Τώρα εσείς είτε δεν το αντιλαμβάνεστε, είτε δέχεστε πιέσεις να δείξετε ότι κάτι κάνατε και το έχετε ανάγει σε μέγα εγχείρημα ότι προσφύγατε υπέρ ΛΑΓΗΕ.

    2. Τα έσοδα από τον ΑΔΜΗΕ επειδή τυγχάνει να ήμουν μέσα στην ΔΕΗ κατά τη λήψη της απόφασης ήταν αρχικά 160 και τελικά 235 και όχι 250. Πίστεψε με κανείς δεν είπε "παναγία μου μας κάνουν αγωγές,πληρώστε!"

    3. Αναφέρεσαι στο τελευταίο δημοσίευμα (που σε βολεύει) αλλά "ξεχνάς" το αμέσως προηγούμενο το οποίο είναι το εξής :

    "Στο β΄ τρίμηνο του 2017 σημειώθηκε σημαντική ανάκαμψη της λειτουργικής κερδοφορίας της Μητρικής Εταιρείας με το EBITDA να διαμορφώνεται στα € 110,4 εκατ. έναντι € 56,1 εκατ. το α΄ τρίμηνο και το αντίστοιχο περιθώριο σε 10,2% από 4,2%. Η ανάκαμψη αυτή αντανακλά, σε μεγάλο βαθμό, τις δράσεις της Εταιρείας για αντιμετώπιση των εκ συστήματος μη συνεπών πελατών. Έτσι οι προβλέψεις για επισφαλείς απαιτήσεις στο β’ τρίμηνο μηδενίστηκαν"

    Σε ότι αφορά στην εισπραξιμότητα οι εισπράξεις του 7μήνου του 2017 εκπέμπουν ορισμένα θετικά μηνύματα καθώς υπολείπονται μόλις 1,5% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2016, οπότε το μερίδιο της επιχείρησης στην αγορά ήταν περίπου 6% μεγαλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι στο β’ τρίμηνο, η αύξηση των προβλέψεων για επισφαλείς απαιτήσεις πελατών ήταν για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια μηδενική, έναντι αύξησης € 104,7 εκατ. το α’ τρίμηνο του 2017 και € 180 εκατ. το β’ τρίμηνο του 2016, με αποτέλεσμα τη σημαντική ανάκαμψη του EBITDA σε € 161,1 εκατ. και του αντίστοιχου περιθωρίου σε 14,4% σε σχέση με το α' τρίμηνο, όταν το EBITDA ήταν € 123,6 εκατ. και το αντίστοιχο περιθώριο ήταν 9%.

    Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι ότι ναι μεν τα ληξιπρόθεσμα δεν μειώθηκαν (όπως λέει το δημοσίευμα), αλλά η απόκλιση στις εισπράξεις είναι 1,5% με μείωση μεριδίου της εταιρείας στην ΛΙΑΝΙΚΗ κατά 6%!!
    Επίσης θα πρέπει να παρατηρήσεις ότι στο παραπάνω δημοσίευμα αναγράφονται οι εισπράξεις 7 μηνου. Δηλαδή ο χειρότερος μήνας από πλευράς εισπραξιμότητας της ΔΕΗ -ο Αύγουστος. Φέτος ο Αύγουστος είχε μια εξαιρετική πορεία που θα φανεί στα αποτελέσματα Δ τριμήνου.
    4. Το ζήτημα με την πώληση του ΑΔΜΗΕ έχει αναφερθεί πολλάκις σε δικά μας Δελτία Τύπου όπου συγκεκριμένα αναφέραμε ότι η μοναδική ευκαιρία να μειωθούν ΑΜΕΣΑ οι υπερημερίες μας είναι αν καταφέρουμε να πάρουμε ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων από την πώληση του ΑΔΜΗΕ, όπως και έγινε. Όλα τα παραπάνω συζητήθηκαν άπειρες φορές με τον πρόεδρο και την διοίκηση της ΔΕΗ. Είναι αδιανόητο να λες ότι η ΔΕΗ θα λάμβανε 600+ εκατομμύρια από την πώληση του ΑΔΜΗΕ και αν δεν ήταν οι αγωγές θα παίρναμε.....ένα αγγούρι!
    5. Ξεχνάτε για άλλη μια φορά την απόφαση της ΡΑΕ, η οποία έδινε τον "αέρα" στην ΔΕΗ να αποδίδει με τεράστια καθυστέρηση τα τιμολόγια ΕΤΜΕΑΡ (πριν από τον 10/2016). Συγκεκριμένα έδινε 9μηνη περίοδο προσαρμογής. Μην με αναγκάσεις να την σηκώσω στο blog. H περίοδος προσαρμογής ΕΛΗΞΕ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017. Συνεπώς πλέον όλα τα τιμολόγια ΕΤΜΕΑΡ από τον Αύγουστο και μετά πάνε με +2
    6. ΞΕΧΝΑΣ ότι η ΔΕΗ δεν πλήρωνε την χρέωση προμηθευτών ως όφειλε (ενώ ήταν αναγκασμένη από τον νόμο) από τις αρχές του 2017. Αν δεν κάνω λάθος την πληρώνει κανονικά και στο σύνολο της από τον Ιούνιο. Το παραπάνω δεν έχει καμία σχέση με τις αγωγές στις οποίες ζητούνται τα ληξιπρόθεσμα τιμολόγια ΕΤΜΕΑΡ, όχι ποσά από την ΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ.
    Κλείνοντας θα επαναλάβω πως η μόνη αγωγή που είχε νόημα ήταν η ΛΑΓΗΕ κατά ΔΕΔΗΕΕ όπου το χρέος είχε φτάσει τα 130+ εκατομμύρια στην οποία υπέρ ΛΑΓΗΕ προσφύγαμε και εμείς. Καλά κάνατε και πιέσατε τον Φιλίππου αλλά ο ίδιος έπρεπε να ασκήσει ασφαλιστικά και όχι αγωγές. Το έκανε μόνο και μόνο για να αποφύγει την απειλή που κάνατε στο εξώδικο. Αιτιολογίες του προέδρου του ΛΑΓΗΕ πως έτσι με συμβούλεψε το νομικό μου τμήμα είναι τουλάχιστον ΑΣΤΕΙΕΣ.
    Αυτός όταν του χρωστάνε λεφτά και καίγεται να εισπράξει κάνει ασφαλιστικά ή αγωγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. To να γράφονται τέτοιες απόψεις σαν αυτές που δημοσιεύει το ΑΦΟ είναι προς κατανάλωση ανθρώπων που δεν έχουν ιδέα. το να το κάνετε εσείς είναι λάθος καθώς έχετε μέλη που κάτι παραπάνω αντιλαμβάνονται από νομικές ενέργειες και την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να και ο εκπρόσωπος της ΓΕΝΟΠ να αναμασά κουρόχορτο. Λοιπόν βάλε Παπακυριακού τα παρακάτω καλά στο κεφαλάκι σου:

    1. Αν σήμερα κατεβήκαμε σε υπερημερια 100 μερες είναι μόνο επειδή κινητοποιήθηκαν νομικά οι ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ. Από εσένα δεν περιμέναμε τιποτα, αφού όταν ημασταν στις 200 μερες υπερημερία, είτε ήσουν ξαφανισμένος, είτε πάλι υπερασπιζόσουν την ΔΕΗ.
    2. Αν δεν τίθετο θέμα μηνήσεων, ο ΛΑΓΗΕ δεν πρόκειται να έκανε καμία αγωγή. Επι τη ευκαιρία να σου πως ασφαλιστικά μέτρα χωρίς αγωγή δεν υπάρχουν, πέρα ίσως από το μυαλό σου... Και στο παρελθόν που ο ΛΑΓΗΕ επί Γκαρή έκανε αγωγές και ασφαλιστικά, προηγουμένως είχε φάει μηνυση. Ο Φιλίπου το γνωριζε αυτό!
    3. Με τις αγωγές αυτές επιβεβαιωθηκαν ολοι οι υπολογισμοί του ΣΠΕΦ για την υπεξαίρεση του ΕΤΜΕΑΡ, οπότε θα ηταν αυτοκτονία για τον Παναγιωτάκη να μην πληρώσει τα παρακρατούεμενα ποσά. Προφανώς και ειναι πιο έξυπνος από εσένα που ακόμα δεν το έχεις καταλάβει!!!
    4. Οι αγωγές έγιναν και εκδικάζονται σε 100 μέρες. Οι δυο πρωτες αγωγές ήδη δικάστηκαν. Προφανώς η ΔΕΗ ανασκουμπόθηκε και πληρωσε κατά τηνδιαρκεια τους μπας και γλυτώσει τις καμπάνες. Αυτό ειναι το ωφελος μας.
    5. Ευχαριστώ δημόσια τον ΣΠΕΦ και τον ΠΣΑΦ επειδή από τις ενέργειες τους σήμερα ζω καλύτερα.
    6. Εσύ που παρακαλαγες να μην πληρωθούμε, πονάς. Και θα πονάς όλο και περισσότερο γιατί οι επιτυχίες δεν θα έχουν τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πληρωνει μαιο τελικα και μεχρι ποιο ποσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΣΠΕΦ και ο ΠΣΑΦ δεν πρέπει να χαλαρώσουν. Η ΔΕΗ πράγματι συμμορφώθηκε, γιαυτό και κατεβήκαμε 100 μέρες υπερημερίας που όπως σωστά έγραψε ο Καζάκος είναι 450 εκατομμύρια. Η πίεση και τα δικαστήρια των 100 ημερών έφεραν γρήγορο αποτέλεσμα!! Όμως επειδή ακριβώς τα δικαστήρια γίνονται πολύ γρήγορα, όταν περάσουν, η ΔΕΗ μπορεί να ξαναρχίσει τα ίδια, δηλαδή να κρατάει πάλι τα λεφτά μας. Οπότε θα χρειαστεί και πάλι να πιεστεί το σύστημα!! Από την μέχρι σήμερα ιστορία, γνωρίζοντας και την μήνυση του ΣΠΕΦ τον Δεκέμβρη του 2013 στον τότε πρόεδρο του ΛΑΓΗΕ, που αμέσως μετά αυτός έκανε τος αγωγες που έπρεπε και βελτιώθηκε και τουε μετά η κατάσταση, αισθάνομαι ασφάλεια ότι και πάλι αν χρειαστεί θα κάνουν το σωστό. Αυτό που χρειάζεται από όλους είναι να στηρίζουμε τον ΣΠΕΦ και τον ΠΣΑΦ στις προσπάθειες αυτές και βέβαια να γυρνάμε την πλάτη στους εγκάθετους της ΓΕΝΟΠ. Για όποιον διαβάζει ειδήσεις και πάλι μας βρίζει η ΓΕΝΟΠ για την Χρέωση Προμηθευτή, που και αυτό επιτυχία του ΣΠΕΦ ήταν που ανακάλυψε και εισηγήθηκε δημόσια τον εικονικό ΗΕΠ, εικονική ΟΤΣ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εσύ Παπακυριακού καλά θα κάνεις να ετοιμάσεις γρήγορα αφήγημα κατά του ΣΠΕΦ και για την διακοψιμότητα, γιατί μυρίζομαι επιτυχία με την Καταγγελια του στην ΕΕ. Βλέπω δηλαδή την παράταση του μέτρου να πηγαίνει στα σκουπίδια από την ΕΕ, οπότε πρέπει γρήγορα να αρχίσεις να τον κατηγορείς και εδώ... Αν κατάλαβες Παπακυριακού έχεις πολύ προπαγάνδα εναντίον του κλάδου να κάνεις!!!! Τρέχα λοιπόν αγόρι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κυριοι,, την καλησπερα μου μετα απο πολλους μηνες,,,
    με αφορμη των οσων ακουσα σημερα στο Ελληνικο Κοινοβουλιο και πραγματικα εφριξα, και οσων διαβασα εδω,, επιβαλλεται να πω την αποψη μου.

    Θυμαστε ολοι πως τον Αυγουστο του 2016, η ΔΕΗ ¨θυμωσε¨ !!!, θες η ψηφιση του ν 4414,, τα ΝΟΜΕ κλπ,, το θεμα ειναι πως προχωρησε σε μια καθολικη σταση πληρωμων !!! απο τοτε βγηκα στα καγκελα, και μαλιστα το εκανε ΕΤΣΙ, δηλ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ !!! εφτασε στο σημειο να παρακρατα δηλ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ εκατονταδες εκατομμυρια του ΕΤΜΕΑΡ απο τον Ειδικο Λογαριασμο των ΑΠΕ,, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ !!!! ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΩΡΕ Ή ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ !!!! και τοτε ξεκινησαν οι κινητοποιησεις και οι Νομικες ενεργειες του ΣΠΕΦ. Καποιοι πιστευουν μεχρι και σημερα, πως αυτες οι κινητοποιησεις και Νομικες πραξεις ηταν ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ !!!!!,,, δεν ξερω αν θα λεγαν τα ιδια αν ηταν στην θεση του ΔΥΕΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ του ΛΑΓΗΕ - ΑΔΜΗΕ - ΔΕΗ !!!!!,,, το θεμα ειναι Συναδελφοι πως ο Παναγιωτακης απολογηθηκε στην ΡΑΕ !!!! και μαλιστα δυο φορες, γιατι του ειπαν ¨φιλε, ξαναελα, τα κουκια δεν βγαινουν, λειπουν χρηματα¨ !!! ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ,, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑ !!!!!
    Αν Συναδελφοι, ολα αυτα αυτα ειναι αποτελεσμα της τυχης και οχι αποτελεσμα συγκεκριμενων Συλλογικων Νομικων ενεργειων,,, την επομενη φορα που θα φτασει η υπερημερια (φτου στο διαολο) 220 ημερες,, να βγουνε ολοι οι συλλογοι στους δρομους με Λιτανειες !!!!

    Αληθεια,,πιστευει καποιος απο εσας Συναδελφοι, πως θα υπηρχε μια στα εκατο περιπτωση να πληρωσει η ΔΕΗ ,,,ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ,,,ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ,,,, 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στον ΕΛΑΠΕ!!!!! με τετοια ζημια στην κατολισθηση Αμυνταιου και συνεχη υποχωρηση των μεριδιων αγορας της !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 1453 μχ πριν πέσει η Κωνσταντινούπολη, έκαναν Λιτανείες, αλλά η Πόλη έπεσε και μαζί έσβησε και το Βυζάντιο για πάντα. Δυστυχώς τότε τους έμεινε να κάνουν μόνο Λιτανείες, αφού δεν είχαν τίποτα άλλο, δηλαδή ούτε χρήματα, ούτε στρατό, ούτε εφόδια... Ευτυχώς στα φωτοβολταϊκά έχουμε τον ΣΠΕΦ και τον ΠΣΑΦ που μας ξελάσπωσαν. Ας τους στηρίξουμε, για να μην ζήσουμε και μεισ μέρες 1453 μχ, μένοντας δηλαδή χωρίς στρατό που είναι οι δύο Σύνδεσμοι αυτοί και μας τα πάρουν τα πάρκα τσάμπα άλλοι....!!

      Διαγραφή
  24. Αία που χάθηκες εσύ..?
    Εύχομαι, από θέμα υγείας ,να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δεν σε γνωριζω Αιας ευχομαι να μην έχεις κάποιο σοβαρό προβλημα υγείας και αν εχεις σου ευχομαι πράγματι γρήγορη αναρωση.

      Διαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πραγματικα Συναδελφοι, μπορω να καταλαβω την προσπαθεια παραπληροφορησης των Ελληνων Πολιτων απο τον Προεδρο της ΔΕΗ και της ΓΕΝΟΠ,, τι να πω !!! οι ανθρωποι θελουν να φορτωσουν στις ΑΠΕ , ολα τα στραβα δεκαετιων κακοδιαχειρισης των ιδιων,,, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ _ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΕ !!!!! και αναφερομαι στα σημερινα λεγομενα των κκ Φωτηλα, Μανιατη, Σκρεκα,,, ειναι δυνατον να χρεωνουν την κακη οικονομικη κατασταση της ΔΕΗ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΤΜΕΑΡ !!!!!!! ΑΡΑ ΤΩΝ ΑΠΕ !!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ,, ΔΗΛ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!!! Πως η ΔΕΗ, ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ για την εισπραξη, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ !!!!!!! και μαλιστα σε περιπτωση που συμβει, ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ (ΚΛΟΠΗ) !!!! ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΝΟΙΑ !! ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,,τρωμε στην μαπα τις ημερες υπερημεριας απ΄τα ληξιπροθεσμα της ΔΕΗ, χωρις να λεμε τιποτε !!! ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,, ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στα προβληματα των Συμπολιτων μας,,ενω καποιοι αδιαφορουν παντελως για τα δικα μας,, ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!!!!! Ε ΟΧΙ !! ΝΤΡΟΠΗ - ΑΙΣΧΟΣ,,, ας κανουν επιτελους αντιπολιτευση με τα δικα τους λεφτα, ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,, οι γελοιοι.

      Διαγραφή
    2. Τους άκουσες να μιλάνε για το ΕΤΜΕΑΡ; γιατί εγώ άκουσα να λένε για την Χρέωση προμηθευτών.

      Διαγραφή
    3. Στο καναλι της Βουλης υπαρχουν τα σχετικα videos, οποιος θελει μπορει να ψαξει και να βρει το σχετικο οπτικοακουστικο υλικο.

      Διαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εχουν χυθει Συναδελφοι, τονοι μελανης για επενδυσεις που δεν γιναν,, γιατι δεν γιναν,, για αλλες που καθυστερουν,, ποιοι και γιατι τις καθυστερουν,, για αυτες που καρκινοβατουν,, για θεμιτες, αθεμιτες κλπ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΝΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ,, ΑΚΟΥΣΑΤΕ Ή ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΤΙ !!!!!!! ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕ,, ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΤΙ !!!! ΓΙΑ ΤΙΣ 17 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕ,, ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε !!!!!! ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ !!!!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!!ΤΙΠΟΤΕ,,, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!

    Αλλα δεν φταινε μονο αυτοι Συναδελφοι,, πιθανως εχουν τους σκοπους τους,, ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ,,,, ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ - ΑΥΤΟΛΥΠΗΣΗΣ,, ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ !!! ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ !!!!!!!

    Ολα αυτα τα γραφω για να ξαθυμισω σε καποιους που θελουν να ξεχνουν, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΕΛΑΠΕ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. 1. Φάγατε ποσπηεφες τα λεφτά των κουρεμένων απελπισμένων σε σκόπιμα λάθος δικαστήρια. Αυτό λέγεται αλητεία!
      2. Αν δεν καταλάβατε (λέμε τώρα...) ότι πηγαίνατε σε λάθος δικαστήρια, είστε επισημα διανοητικά καθυστερημένοι και ακατάλληλοι για συλλόγους και εκπροσώπηση.
      3. Τα δικαστήρια τα χάσατε (δεν υπήρχε διαφορετική πιθανότητα) οπότε δεν τίθεται υποθετικό σενάριο "άμα τα χάσουμε". Τα χάσατε. Τελεία. Και μετά το ΚΡΥΨΑΤΕ σαν τη στρουθοκάμηλο!!! καραγκιόζηδες όταν η αγορά τοχε τούμπανο!!!
      4. Από την αρχή κουτοπόνηροι θέλατε να χαθούν τα δικαστήρια για να παραμείνει το οριζόντιο κούρεμα της εισφοράς του νόμου 4093, οπότε κάτι σαπρόφυτα σαν και σένα ilias, να μην πληρώσουν το μερίδιο που τους αναλογεί.
      5. Ο ΣΠΕΦ και οι υπόλοιποι που πήγαν την εισφορά στο ΣτΕ (το μόνο αρμόδιο δικαστήριο) έκαναν το χρέος τους όπως έπρεπε και χωρις να πάρουν λεφτά.
      6. Με την απόρριψη από το ΣτΕ των προσφυγών για την εισφορά, έκανε άριστα ο ΣΠΕΦ που παραμετροποιησε το κούρεμα, οπότε πατησε στο κεφάλι κάτι σαπρόφυτα σαν και σενα Ilias και σε έβαλε να πληρώνεις αυτό που σου αναλογούσε και που θα σου αναλογεί.
      7. Αυτή θα είναι η μοίρα σου από δω και πέρα!! Θα πληρωνεις αυτό που σου αναλογεί!! Απόλαυσε το!!! Κορόιδα σαν κι αυτά που κάνεις παρέα δεν υπάρχουν!!!
      8. Σε όλη τη φάση μέχρι την παραμετροποίηση, οι κουτοπόνηροι της ποσπηεφ πονταριζαν σε καθυστερημένους σαν τον κομμωτή που δεν είναι σε θέση να υπολογίζει τίποτα, οπότε και θα κράταγαν οι Ilias τα υπερκέρδη τους, ανενόχλητοι και με ταχαμου φιλολαϊκο στιλακι του τύπου "κάναμε οτι μπορούσαμε, αλλά τι να κάνουμε, κλπ κλπ ".....

      Βάλε τώρα το νεο μου κατεβατό δίπλα στα παλιότερα που εχεις φάει στο κεφάλι και ξεκινά το διάβασμα!! Για να δούμε αυτή τη φορά.... το χρυσόψαρο Ilias θα κράτησει μνήμη δυο μηνών......

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Καλά που το παραδέχεσαι πως δεν θα κάνατε καθόλου δικαστήρια, αν δεν έκανε παραμετροποιηση ο ΣΠΕΦ. Βλέπεις, σας βόλευε η οριζόντια εισφορά του ν. 4093, όπως έχω πολλές φορές γράψει. Το ξέραμε άλλωστε!!

      Όσο για την ασφαλιστική ενημερότητα, εγώ βγάζω ηλεκτρονικά. Εσύ περπάτα μέχρι το ΙΚΑ!!!

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    7. Δεν έχω κάτι με τον Παπακυριακού πέρα από το ότι είναι επίσημα ποσπηεφ, άρα ευθύνεται και καλύπτει τα εγκλήματα και τα κουτοπόνηρα ψέμματα σας αυτά. για τα οποία εσύ και πάλι δεν απάντησες τίποτα!!

      Διαγραφή
    8. Κάλο στον εγκεφαλο εχεις!!! Ακου δεν εχεις κατι με το Παπακ. χαχααχαχαχαχ

      Διαγραφή
    9. Και όταν δεν ήμουν ΠΟΣΠΗΕΦ πάλι είχες πρόβλημα. Το αν είμαι αγράμματος ή όχι φαίνεται και από το επίπεδο γραφής του καθενός μας. Έχεις την εντύπωση ότι το δικό σου υπερτερεί; Ειδικότερα όταν διαρκώς χυδαιολογείς; (βέβαια αυτό είναι και θέμα παιδείας).
      Σου είναι σχεδόν αδύνατον, σε κάθε σχόλιο σου να μην γράψεις μια βρισιά ή να μην στραφείς εναντίον μου. Τα περισσότερα σχόλια σου έχουν ως στόχο εμένα και αυτά που γράφω. Ποτέ δεν επιχειρηματολογείς πάνω σε κάποιο θέμα συζήτησης.

      1. ΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ;
      2.Δεν ξέρω ούτε να μετράω -είμαι αγράμματος/Εμένα δεν με βόλευε η έκτακτη εισφορά αλλά το δεχόμουν για να με αγαπάνε οι παραγωγοί και να έχω λόγο ύπαρξης! Φάσκεις και αντιφάσκεις.
      3. Ευθύνομαι και καλύπτω εγκλήματα και πήρα μίζες; Γράψε τα πραγματικά σου στοιχεία (όνομα,ΑΦΜ,και αρ. ταυτότητας) να σου δείξω πως τα πάνελ σου θα χρειαστεί να παράγουν και το βράδυ.
      Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Βαρέθηκα να διαβάζω γελοιότητες. Εσύ δεν βαρέθηκες να τις γράφεις;

      Διαγραφή
    10. Γράφω την πραγματικότητα Παπακυριακού και μόνο. Αν τα πράγματα είναι διαφορετικά και εισαι μορφωμένος, πες μας το βιογραφικό σου και τις σπουδές σου. Όσο για το ότι κάποτε όπως λες δεν ανήκες στην ποσπηεφ, αυτό είναι μικρή λεπτομέρεια γιατί με τον Κολύρη μαζί την ποσπηεφ τότε τα φάγατε.
      Τώρα κοίτα τι ζημιά σου κάνει ο Ilias, και συνέχισε.

      Διαγραφή
    11. Eπαναλαμβάνω, τα στοιχεία σου, ΑΦΜ, αρ. ταυτότητας και ονοματεπώνυμο.

      Το ότι γράφεις την πραγματικότητα απέδειξε το. Τα στοιχεία σου.

      Διαγραφή
    12. Το βιογραφικό σου εδώ και τώρα δώσε!!

      Διαγραφή
  29. Καλησπερα γνωριζει καποιος οσον αφορα για την εκκαθάριση του ΑΔΜΗΕ???θα επιστραφουν ποτε αυτα τα χρηματα???κ αν ναι ποσα κ ποτε θα γινει??ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντησεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Με χαρά βλέπω πως ο διαχειριστής του blog έχει επιτέλους δραστηριοποιηθεί και σβήνει πολύ γρήγορα όλα τα συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια του Ilias. Τον έχει σχεδόν εξαφανίσει ολοκληρωτικά!! Τα ειλικρινά μου συγχαρητήρια κε Helios!!. Χρειάστηκε βέβαια αρκετή προσπάθεια από μένα για να σας δείξω πως οι ύβρεις μπορούν εύκολοτερα να στρέφονται εναντίον της ποσπηεφ, αφού η φωλιά της είναι γεμάτη ψέμματα, σκοτάδι και κουτοπονηριές. Μόλις χθες ο Ilias δημόσια παραδέχτηκε πως αν δεν ήπιαν η παραμετροποίηση δεν πρόσκειται ποτέ να έκαναν δικαστήρια κατά του κουρέματος, επειδή τους βόλευε η οριζόντια εισφορά που υπήρχε πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλη μια απόδειξη ότι λες μπαρούφες :

      Δημήτρης Γ.1 Οκτωβρίου 2017 - 2:22 π.μ.

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Και αν ο διαχειριστής έβλεπε τί έχεις γράψει τους τελευταίους 4 μήνες θα είχε διαγράψει το 75% των σχολίων σου.

      Διαγραφή
    2. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου Παπακυριακού που κάηκε ο στρατιώτης σου Ilias. Κάποτε νόμιζες οτι θα έπαιζες - έπαιζε μόνος του εδώ σπέρνοντας ψεύτικη προπαγάνδα, ύβρεις και λάσπη. Αλλά βλέπεις στον ξεδοντιάσαμε μέχρι που κάηκε τελείως!!! Και πριν καεί μας έδωσε την ευκαιρία να πούμε όλες τις αλήθειες που σαν πεθαίνουν!!! Την επόμενη φορά να διαλέξεις καναν πιο έξυπνο, γιατί ο Ilias όχι μονο δεν απάντησε ποτέ και σε τίποτα, αλλά παραδέχτηκε δημόσια όσα προσπαθούσατε ποσπηεφες να κρύψετε!!!

      Διαγραφή
    3. Νομίζω τώρα Παπακυριακού δεν έχεις πια ανάγκη να κρύβεσαι πίσω από τον Ilias. Μπορείς να γράφεις απευθείας με το όνομα σου. Άλλωστε έχεις υποστεί τέτοια ζημιά όλο αυτό το διάστημα με την ΓΕΝΟΠ και τις επιθέσεις σου κατά του κλάδου, που χειρότερα δεν πάει!!! Δεν σου έχει μείνει κανεις για να σε κρίνει... Το διέλυσες το μαγαζάκι...

      Διαγραφή
  31. Η ποσπηεφ βέβαια με την είσοδο του Παπακυριακού έγινε ακόμα χειρότερη, αφού αποτελεί τσιράκι της ΓΕΝΟΠ κατά του κλάδου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ομοβροντία από ΣΠΕΦ, Μπράβο!!

    https://energypress.gr/news/spef-laikizei-i-dei-gia-ti-hreosi-promitheyti-kataggellei-timologiakes-politikes-poy-apokleioyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και ξανά Μπράβο στον ΣΠΕΦ!!!

    https://energypress.gr/news/spef-sykofantis-ton-ape-o-fotilas-na-epanorthosei-o-mitsotakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παροτι ουτε ειμαι αλλα ουτε ψηφισα Συριζα η ΝΔ το παει απο το κακο στο χειροτερο λες και θελει να ειναι παλι αντιπολιτευση!!
    Μια ο Σκρεκας με νεο νιου ντιλ μια τωρα ειναι πλεον φανερο δεν μας γουσταρουν και εαν ερθουν κυβερνηση θα μας σκισουν.... Δεν θελαν και δεν θελουν την ενεργεια σε πολλους μικρους αλλα σε λιγους μεγαλους.
    Τα ιδια και με την αγροτικη παραγωγη που θελουν να την μετατρεψουν σε παραγωγη λιγων πολυεθνικων και τους αγροτες εργατες στα ιδια τους τα χωραφια!!
    Δυστηχως η ΝΔ εκει το παει και φαινετε ξεκαθαρα πλεον.
    Φυσικα τα μελη τους Σπεφ δεν εχουν να φοβουνται τιποτα αφου σε περιπτωση νεων μετρων ο προεδρος τους το ξερει το παραμυθι και θα τα επομιστουν οι υπολοιποι για να βγουν παλι λαδι τα λαμογια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η ΝΔ ειναι ακομα εγκλωβισμενη στα δόγματα ΜΑΚΗ περί Φυσικού Αερίου, και γενικά ορυκτών καυσίμων.
    Δυστυχώς δεν στροφαρουνν αρκετά και ούτε τα στελέχη έχουν να περάσουν νέες ιδέες.
    Με ΝΔ η θέση μας θα είναι χειρότερη.
    Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μπραβο στο ΣΠΕΦ και στο Λουμάκη για την ΟΛΟΣΩΣΤΗ και ΑΜΕΣΗ αντίδραση στην προπαγανδα της ΔΕΗ και τις ασυναρτησίες του Φωτίλα (που έλαβε υπ' όψην την προπαγάνδα της ΔΕΗ).
    Απουσία ΣΠΕΦ, η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας θα γύριζε στη 10-ετία του 80 !!
    Επισυνάπτω τα link με τιε επιστολές προς ΝΔ και ΔΕΗ

    http://spef.us15.list-manage.com/track/click?u=aabf1a7c04fa21b7380b9c28f&id=90a41a0df3&e=69225edffe

    http://spef.us15.list-manage1.com/track/click?u=aabf1a7c04fa21b7380b9c28f&id=336eecf552&e=69225edffe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η αληθεια ειναι οτι τα μετρα εις βαρος μας απο την ΝΔ και ΠΑΣΟΚ παρθηκαν.Τωρα αν ερθουν στην εξουσια μαλλον δυσκολες μερες μας περιμενουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχασες ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΣΠΕΦ... ετσι για να μη ξεχνιομαστε με τους αλητες!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  39. Plan B αναζητούν στο ΥΠΕΝ για να μην αυξηθούν τα τιμολόγια στο ρεύμα

    https://www.b2green.gr/el/post/50418/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αποδίδει η χρέωση προμηθευτή - "Μπλόκο" σε πρακτικές στρέβλωσης της αγοράς από τον κλάδο των ΑΠΕ

    https://energypress.gr/news/apodidei-i-hreosi-promitheyti-mploko-se-praktikes-strevlosis-tis-agoras-apo-ton-klado-ton-ape

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. http://www.afo.gr/8/index.php/news-afo/597-epikindines-apopseis-02102017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χαιρετε
    Γνωρίζει κάποιος γιατί άλλαξε η αγροτικη ταρίφα πάλι? Από 0.377 σε.0. 34?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία FIT δεν έχει αλλάξει μετά τον ν.4254 . Όπως πολύ σωστά σας γράφει ο dimitris jim μάλλον δεν εχετε υποβάλει την δήλωση αγρότη και ο ΛΑΓΗΕ σας έχει αλλάξει την τιμή....ΠΡΟΣΟΧΗ: θα έχει γίνει ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, όχι μόνο στο νέο τιμολόγιο.
      Ανοίξτε τα pdf από το portal του ΛΑΓΗΕ για όλους τους μήνες του 2017.

      Ο ΛΑΓΗΕ σε περίπτωση που είχε εκκρεμμότητες σαν την παραπάνω είχε μπλοκάρει τις πληρωμές των παραγωγών προκειμένου να τις τακτοποιήσουν. Αν όντως ανήκετε σε αυτήν την περίπτωση (δήλωση αγρότη) πως και δεν σας μπλόκαραν τις δικές σας. Μήπως κάτι άλλο ισχύει;

      Υ.Γ. 0,34 έχουν τα 100ρια πάρκα που συνδέθηκαν Δ τρίμηνο/2012

      Διαγραφή
  43. Μηπως δεν εκανες την δηλωση οτι εισαι αγροτης στο πορταλ του λαγηε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλησπερα γνωριζει καποιος για την εκκαθαριση του ΑΔΜΗΕ κ ποτε θα επιστραφουν τα συγκεκριμενα χρηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να επιστραφούν πρέπει να γίνει η εκκαθάριση η οποία ακόμα δεν έχουμε ενημερωθεί πότε θα γίνει. Αν αργήσουν κι άλλο θα αναγκαστούμε να κάνουμε καταγγελία στην ΡΑΕ.

      Δεν θα επιστραφούν όλα τα χρήματα αλλά ένα μέρος τους (περίπου το 25%)

      Διαγραφή
    2. γιαννη καλησπερα ,μηπως γνωριζεις για τη επομενη εντολη πληρωμης ποτε και ποσο ?

      Διαγραφή
  45. Καλημέρα, ψάχνω κάποιον για επισκευή SMA μονοφασικών (εκτός εγγύησης). Παρακαλώ email στο johntymb@gmail.com. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  46. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Μαΐου 2017
    04.10.2017
    Συνεχίζεται, με νέες εντολές προς τις τράπεζες, η εξόφληση τιμολογίων για παραγωγή Μαΐου 2017. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν επιπλέον 1.950 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 8.062,39€, οπότε έχει εξοφληθεί πλέον το 73% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Μάιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ CASH FLOW????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Λουμάκης: Πετυχημένη η ΠΧΕΦΕΛ

    https://energypress.gr/news/loymakis-petyhimeni-i-hreosi-promitheyti-alla-kai-i-kanonikopoiisi-tis-apo-tin-rae

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρετική τεχνική ανάλυση ως συνήθως από τον κο Λουμάκη. Μόνο που ανησυχώ για το επίπεδο μερικών βουλευτων μας που είναι λιγο πάνω από του ilias ή ενός κομμωτή της γειτονιάς...

      Διαγραφή
    2. http://www.worldenergynews.gr/index.php/ενέργεια/item/14286-loymakhs-petychhmenh-h-pchefel-alla-kai-h-kanonikopoihsh-ths-apo-thn-rae

      Διαγραφή
  49. Ilias, Παπακυριακού ξυπνήστε!! Η ΓΕΝΟΠ βρίζει τον Λουμάκη και στον ΣΠΕΦ στο energypress. Ώρα να τον βρίζετε και εσείς εδώ!!! Άντε τι κάθεστε!!!!

    https://energypress.gr/news/genop-ekei-poy-mas-hrostagane-mas-piran-kai-vodi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. κ.κ Ι. Παπακυριακού για ακόμη μια φορά είστε μέσα στα πράγματα για τις πληρωμές, Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη ενημέρωσή σας.Oπως πάντα μέσα στα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Είστε απίστευτοι. To πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του του πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος. Μάλλον ανταγωνίζεστε τον άλλο τον βλάκα από την Καρδίτσα.
    Το δελτίο του ΣΠΕΦ όπως και η επιστολή προς τον πρόεδρο της Ν.Δ. ήταν πολύ καλές. Το πρόβλημα είναι πως όταν εγώ βλέπω κάτι σωστό το λέω. Εσείς ότι και να δείτε το ισοπεδώνετε.
    Είναι δυνατόν να με κατηγορείτε ότι ανήκω ή προστατεύω την ΓΕΝΟΠ; και θέλετε να χάνω και χρόνο να απαντώ στις γελοιότητες;

    Η ειρωνεία είναι (και το έμαθα μετά τις γελοιότητες που σας απάντησε η ΓΕΝΟΠ) ότι ο γενικός σας γραμματέας έχει δουλέψει στην ΔΕΗ και μάλιστα επί 4 χρόνια ήταν και στο Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ!!!
    Για να μην παρεξηγηθώ, καλά έκανε ο άνθρωπος, αλλά όταν έχετε γεν. γραμματέα άνθρωπο που ήταν στο Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ, να κατηγορείτε τον γενικό γραμματέα της ΠΟΣΠΗΕΦ ως ΓΕΝΟΠΙΤΗ δεν είναι ...τουλάχιστον αστείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ λειτουργείς ως γενοπιπτης, ενώ εκείνος ως παραγωγός που στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα!!!!

      Διαγραφή
  52. Κυριε παπακυριακου αναφερετε σε παραπανω σχολιο οτι θα επιστραφει απο την εκκαθαριση του ΑΔΜΗΕ περιπου το 25% των χρηματων.σε τι ποσο αναλογει περιπου σε καθε 100αρι παρκο???εχετε μια εικονα στο περιπου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μεγάλε έλεος!!!! Δεν τι σου πήρε στα τιμολόγια ή ενημερωτικά σου το ΜΤΑΕ το 2016 και διαίρεσε το δια 4!!!

      Διαγραφή
    2. Εγώ ηλεκτρονικά, εσύ με τα πόδια!!!! Έχεις πολλά άλλωστε... αλήθεια 4 στα μέτρησα!!!

      Διαγραφή
    3. Σας έχω πει ότι υπάρχουν κόσμος που δεν ξέρει. Επειδή εμείς τα ξέρουμε δεν σημαίνει ότι όλοι τα ξέρουν όλα!

      Κύριε Αρμυρά, αν δεν τηρείτε δικό σας αρχείο (εγώ τηρώ πάντα για να ελέγχω και τον λογιστή μου όταν καταθέτει την δήλωση φόρου και ισολογισμό), θα πρέπει ο λογιστής σας να σας δώσει την απάντηση καθώς το Μ.Τ.Α.Ε. εκπίπτει από τα έσοδα. Η άλλη επιλογή είναι να αθροίσετε σε όλα τα τιμολόγια του 2016 το ποσό του Μ.Τ.Α.Ε. και να το διαιρέσετε δια 4.

      Διαγραφή
  53. Διαβασα και εγω οπως πιστευω ΟΛΟΙ ΣΑΣ, την επιστολη της ΓΕΝΟΠ,, οσο και ουρλιαζουν τα σκυλια Συναδελφοι, ο δρομος γι΄αυτους δεν εχει επιστροφη,, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ¨ΠΟΛΕΜΟ¨, ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ¨ΠΟΛΕΜΟ¨,, και ποιο ειναι το ΚΟΜΒΙΚΟ σημειο του λογυδριου τους Φιλοι μου, πως ο ν 4414 (προμηθεια) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ !!!!!!! καταλαβατε Συναδελφοι ΠΟΣΟ ΠΑΤΟ ΠΙΑΣΑΝΕ οι ανθρωποι !!!!!!!!!και δυστυχως και παλι γι΄αυτους, τον λογο διαφορας ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΤΣ, δεν τον εχουν πια οι Συλλογοι,, αλλα τα θεσμικα οργανα της Χωρας πχ ΡΑΕ,,, ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΕΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΕ,,
    Παθαν ζουρλαμα Συναδελφοι γιατι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ¨συνειδητοποιησαν¨ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ της ΔΕΗ, πως με την εφαρμογη του ν 4414 περι προμηθειας (ΠΧΕΦΕΛ), και με μηδενικο ελλειμμα του ΕΛΑΠΕ στο τελος του 2017, το επομενο βημα θα ειναι η μειωση του ΕΤΜΕΑΡ απο ΡΑΕ!!!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ,, ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΤΜΕΑΡ,, ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ !!!! ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕ !!!!

    Και τι κανουν Συναδελφοι !!! επιτιθενται στον ΣΠΕΦ !!!!!! ο οποιος τι τους ειπε !!!! ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, εκτος ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΕΦ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΠΕΦΙΤΕΣ,,,, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ !!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΠΕΦΙΤΕΣ,, ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ, ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!!! Νισαφι επιτελους !!!! ας αφησουμε τις μιξομακακιες και ας σοβαρευτουμε πριν ειναι αργα. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΥΡΗΞΑΝ ΠΟΛΕΜΟ, μας χρεωνουν οι αλητες - οι ψευτες - τα λαμογια, ολα τα σκατα τους !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,,, περιμενω να ΔΙΑΒΑΣΩ ολες τις επιστολες, ΟΛΩΝ των Συλλογων, σε απαντηση αυτης της ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ της ΓΕΝΟΠ, εναντιον του Κλαδου, ιδωμεν.

      Διαγραφή
    2. Αία αντιλαμβάνεσαι ότι θα μπορούσες να λάβεις διάφορες απαντήσεις όπως π.χ.

      1. Αφού εσείς μαζί με τον ΠΣΑΦ ισχυρίζεστε ότι είστε οι μόνοι σοβαροί σύλλογοι που εκπροσωπούν τους παραγωγούς δεν χρειάζεται να σταλεί επιστολή.
      2. Αφού εσείς κάνετε διαδηλώσεις μόνοι σας και σας αρέσει να πορεύεστε μόνοι σας, βάλτε τον Γιωτάκο που ξέρει να γράφει πολύ καλά όπως αποδείχθηκε για την κουτσή μαρία από την Κύπρο, να στείλει επιστολή καταδυκνείοντας στην ΓΕΝΟΠ πως λειτουργεί η χρέωση προμηθευτή και γιατί αυτή μαζί με το ΕΤΜΕΑΡ είναι κόστος ενέργειας. Θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο όταν την διαβάσουν.

      Για να σοβαρέψουμε τώρα. Ο ΣΠΕΦ έκανε πολύ καλά που έστειλε την επιστολή και δεν πιστεύω να υπάρχει παραγωγός που να διαφωνεί. Η απάντηση της ΓΕΝΟΠ είναι κατάπτιστη και ζημιογόνα για όλον τον κλάδο.
      Αυτό που εμάς στην ΠΟΣΠΗΕΦ μας προβληματίζει περισσότερο είναι οι δηλώσεις βουλευτών της Ν.Δ. όπως και αυτή του κ. Σκρέκα, αλλά και αυτή του Μανιάτη.

      Ήδη ξεκινάμε κύκλο συναντήσεων την ερχόμενη εβδομάδα. Επιστολή πρέπει να γραφτεί και από εμάς και όχι μόνο στις ηλιθιότητες της ΓΕΝΟΠ.

      Διαγραφή
    3. Η δε έκθεση της ΔΕΗ την οποία κάθομαι τώρα και διαβάζω έχει "μαργαριτάρια".
      Θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί όπως βλέπεις (και το είχα πει και παλαιότερα) η ΔΕΗ είναι μια καυτή πατάτα με προβλήματα που αν συνεχίσει έτσι θα είναι ανυπέρβλητα. Και καμία κυβέρνηση, αυτή ή μελλοντική,δεν θέλει η πατάτα αυτή να την κάψει.

      Διαγραφή
    4. Γιαννη, ¨ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω¨,, αφηνω λοιπον τα ¨ότι θα μπορούσες να λάβεις διάφορες απαντήσεις όπως π.χ¨,, γιατι δεν μας παιρνει τετοιες ωρες για τετοια, οπως καταλαβαινεις, θα μπορουσα και γω να πω κλπ, εκτιμω ομως την σαφεστατη - καθαρη και τιμια τοποθετηση σου,, ¨Ο ΣΠΕΦ έκανε πολύ καλά που έστειλε την επιστολή και δεν πιστεύω να υπάρχει παραγωγός που να διαφωνεί. Η απάντηση της ΓΕΝΟΠ είναι κατάπτιστη και ζημιογόνα για όλον τον κλάδο¨,, ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
      Οσο για την εκθεση της ΔΕΗ !!!! , τι περιμενες !!! ειδαν (υποστηριξη) φως και μπηκαν,,, απειλες επι απειλων ,, επι, επι απειλων κλπ, αλλωστε γνωριζεις καλα πως η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αγορα της Χωρας αργα αλλα σταθερα αλλαζει, απομειναρια που χτυπιουνται σε μια νεα εποχη σα τα χταποδια, αυτο ειναι !!!!

      Διαγραφή
  54. Αγαπητοί συνάδελφοι δεν ξέρω αν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα με μένα. Δηλαδή: Επιχειρώντας να μπω στη σελίδα http://www.lagie.gr/systima-eggyimenon-timon/ape-sithya/ekkatharisi-ape/, ώστε να έχω πρόσβαση στα ενημερωτικά σημειώματα και σε άλλες απαραίτητες πληροφορίες του ΛΑΓΗΕ, υπάρχει(Για πρόσβαση στα ενημερωτικά σημειώματα κάντε κλικ εδώ).Όταν κάνω κλικ ανοίγει η σελίδα https://ape.desmie.gr/ η οποία όμως είναι πλέον απαγορευτική και η οποία αναφέρει συγκεκριμένα:
    Αυτός ο ιστότοπος δεν μπορεί να προσφέρει ασφαλή σύνδεση

    Ο κεντρικός υπολογιστής ape.desmie.gr δεν συμμορφώνεται με τα πρότυπα ασφάλειας.
    ERR_SSL_SERVER_CERT_BAD_FORM

    Παλαιότερα και συγκεκριμένα πριν 20 ημέρες, υπήρχε η δυνατότητα να προχωρήσεις με υπόδειξη της σελίδας, αλλά με δική σου ευθύνη, Σήμερα μου το απαγορεύει.
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ;;; Έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1.  Εχω το ίδιο πρόβλημα με Chrome εδώ και χρόνια θα έλεγα. Όταν βγάλει το "Your connection is not private" πατάς "advanced" και μετά "Proceed to ape.desmie.gr (unsafe)". Μετά βγαίνει η σελίδα με το login για τα ενημερωτικά σημειώματα. Έχει να κάνει με το certificate του ΔΕΣΜΗΕ. Υπάρχει και μόνιμη λύση, την είχα κάνει σε κάποια φάση αλλα μετά απο format έφυγε.

      Διαγραφή
  55. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ CASH FLOW????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλημέρα κ. Ππαπακυριακού. Έχω δοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει τμήμα πληροφορικής στο ΛΑΓΗΕ και σε ποιο τηέφωνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει τύχει ποτέ να μιλήσω με το συγκεκριμένο τμήμα -δεν έχω τηλέφωνο.
      Εμένα η σελίδα μου ανοίγει κανονικά (αφού παρακάμψω τις προειδοποιήσεις.

      Ίσως να κατεβάσετε το επίπεδο ασφαλείας ή να απενεργοποιήσετε firewall ή αν έχετε κάποιο πρόγραμμα προστασίας από ιούς και έλεγχο web. Π.χ. Kaspersky, norton

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

      Διαγραφή
  57. http://www.capital.gr/epixeiriseis/3244829/ergazomenoi-dei-kata-fotoboltaikon-gia-ti-xreosi-promitheuti?amp=true
    Τα ταγαρια της ΔΕΗ εναντιον των ΑΠΕ. Διαβάστε να φριξετε. Το θέμα είναι ότι ο περισσότερος κόσμος που δεν γνωρίζει τάσσεται υπέρ των γελοίων και λαικιστικων επιχειρημάτων τους και εναντιον των ΑΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο capital.gr ειναι οτι πιο αντιΑΠΕ ειδησιογραφικό site υπάρχει στον χώρο. Δεν έπαιξε τιποτα από τις επιστολές και τεχνικες αναλύσεις του ΣΠΕΦ σχετικά με την ΠΧΕΦΕΛ, μονο ηξερε να παίξει τα σκουπίδια και υβρεις της ΓΕΝΟΠ.

      Τα ιδια κατά των ΑΠΕ και του ΣΠΕΦ έχει κάνει και για την διακοψιμοτητα οταν περυσι υπηρχαν δημοσιες αντιπαραθεσεις ΣΠΕΦ με ΕΒΙΚΕΝ. Επαιζε παλι μονο τα σκουπιδια της ΕΒΙΚΕΝ δηθεν για την συνεισφορά της διακοψιμοτητας στην ενεργειακή κρίση του χειμωνα και τριχες κατσαρές και δεν έπαιξε τίποτα από τις απαντήσεις και τεχνικες αναλύσεις του Λουμάκη-ΣΠΕΦ που ξεφτύλιζαν με αντικειμενικό τρόπο το μέτρο. Τώρα μάλιστα που η παραταση της διακοψιμότητας κολλησε στην ΕΕ, επειδη ο ΣΠΕΦ έχει κάνει καταγγελία και έχει με αλλεπαλληλα τεχνικά στοιχεία και μελετες του Λουμάκη ξεβρακωσει το μέτρο και την ψευτοσυνεισφορά του, έχουν κυριολεκτικά λυσσαξει. Δεν αντεχουν τις επιτυχίες μας!! Γιαυτό και χτυπάνε τον Λουμάκη!!

      Διαγραφή
    2. Καζάκο δεν είναι πρόβλημα του ίδιου του Capital αλλά των δημοσιογράφων που αρθρογραφούν και δημοσιεύουν σε όλα τα site τα ψεύδη τους. Ο ένας ήταν πρώην υπεύθυνος τύπου της ΔΕΠΑ και τον ξέρω καλά τι αστέρι είναι και ποιούς σκοπούς εξυπηρετεί -και δεν είναι ο μόνος.
      Να απαιτήσετε να σας απαντήσουν για ποιό λόγο δεν δημοσιεύουν τα άρθρα σας.

      Υ.Γ. Το μέτρο της διακοψιμότητας έχει κολλήσει για άλλους λόγους, όπως το ότι η επιτροπή θέλει να πιέσει για την εφαρμογή του target model. Μην το ανοίγεις περισσότερο. Μείνε στο επικοινωνιακό πρόβλημα που έχουμε ως κλάδος.

      Διαγραφή
    3. Καλο θα ειναι να δοθει μια απαντηση στην ΓΕΝΟΠ που της αξιζει σε ολα τα ΜΜΕ απο ολους του συλογους των ΑΠΕ !! δεν μπορουν να κουνανε το δακτυλο αυτοι που επι Αθανασοπουλο αλλαζα τα επιπλα και τα χαλια στα γραφεια τους με μυρια ευρω !!! και ταξιδια αναψυχης σαν μαρουλοφυλλα ελεος και συμπεριφερονται τωρα σαν μορες παρθενες !!!

      Διαγραφή
    4. Αυτό που έγραψα για την διακοψιμότητα το γνωρίζω μέςα από τον ΣΠΕΦ. Η παράταση του μέτρου έφαγε πόρτα από την ΕΕ και το πρόβλημα δεν ειναι το target model, αφού η παράταση πρακτικά, άσε τι ζητάει η ΕΒΙΚΕΝ, θα ίσχυε μέχρι το target model. Η ΕΕ λοιπον στην οποία έχει προσφυγει και έχει ανοικτό δίαυλο ο ΣΠΕΦ αποδομωντας με μελέτες το μέτρο και καθε ψευτοπροοαγάνδα, ζηταει ΑΛΛΑΓΕΣ παντου στο μέτρο για να δεχτεί την μεταβατική παράταση. Αλλαγή στην ποσότητα, στην χρηματοδότηση, στο ολο στησιμο του μηχανισμού κλπ. Η παράταση του μέτρου ως έχει ειναι ΝΕΚΡΗ. Ο ΣΠΕΦ το διαχειριζεται με χαμηλούς τόνους γιατί είναι πολλές οι επιτυχιες και οι εχθροί μας τρελλένονται. Άλλωστε ο Λουμακης σε βιντεο του afo έχει από τον περαςμένο Ιουνιο προεξοφλήσει ότι δεν θα παραταθεί ως έχει.
      Προσοχή λοιπον!!!

      Διαγραφή
    5. Δεν απαντώ στα παραπάνω. Ας μείνουμε στο θέμα με την ΓΕΝΟΠ. Το δικό μας δελτίο τύπου στάλθηκε πριν λίγο.

      Διαγραφή
  58. Ετσι εξηγείται η προσήλωση στον Ασημάκη και η λατρεία του Φυσικού Αερίου.

    Δεν το 'ξερα αυτό. Ευχαριστώ για την πληροφορία κε Παπακυριακού.

    Πιστεύω οτι μια ομοβροντία σχολίων σε κάθε σχετικό άρθρο τους, θα φέρει αποτέλεσμα. Να παρακολουθούμε το capital γιατί έχει αναγνωσιμότητα.

    Μου έκανε εντύπωση πάντως, ο ελάχιστος χρόνος (3-4 ώρες) που έμεινε το θεμα (λιβελογράφημα ΓΕΝΟΠ) στην πρώτη σελίδα. Μετά τα παράχωσαν. Μάλλον έφαγαν κράξιμο, αλλιώς θα το καναν θέμα της ημέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To capital εκτός του ότι έχει μεγάλη αναγνωσιμότητα έχει και συνεχόμενη ροή ειδήσεων. Είναι περισσότερο χρηματιστηριακό site, οπότε εἰναι λογικό να παραχώθηκε, καθώς δημοσιεύτηκε στο Επιχειρήσεις. Στο επιχειρήσεις δημοσιεύουν κάθε 3 και λίγο για κάποια εταιρεία.

      Διαγραφή
    2. Η κατάπτιστη ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ παραχώθηκε στο energypress πράγματι πολυ γρήγορα χθες. Επίσης η χθεςινη τεχνικη ανάλυση-δημοςίευμα του Λουμάκη για την ΠΧΕΦΕΛ πηγε επιςης γρηγορα στα "opinions+analysis", φεύγοντας από την κεντρική σκηνή. Μυρίζομαι από κοινού κινήσεις να πέσουν οι τονοι (άλλα βεβαια τα οπλα του ΣΠΕΦ και άλλα της ΓΕΝΟΠ). Οπότε το θέμα φαινεται να κλεινει.

      Διαγραφή
    3. Οπότε η άποψη μου ειναι πως δεν υπάρχει κανενας λόγος ανύπαρκτοι σύλλογοι για να αποκτήσουν τώρα δηθεν φωνή να ανακυκλώσουν θέματα με την ΓΕΝΟΠ. Τα επιστημονικά οπλα του ΣΠΕΦ νομιζω αρκούν. Άλλωστε η ουσια, που ηταν οι βλακωδεις δηλώσεις ΝΔ ΠΑΣΟΚ για την ΠΧΕΦΕΛ περασε και ως συνηθως μονο ο ΣΠΕΦ μπορούσε να απαντήσει δεοντως επιστημονικά, όπως και ´εκανε. Ο ΠΣΑΦ επίςης γρήγορα έβαλε πολιτικά κιαυτός σωςτά το θέμα. Οπότε μεταχρονολογημένο λασπόλουτρο με την ΓΕΝΟΠ τώρα, δεν νομίζω οτι έχει νοημα. Άσε που ο κάθε μικροσύλλογος για καθε τρία που θα λεει τα δύο θα ειναι λαθος, ανοιγοντας 4 νέα θέματα...

      Διαγραφή
    4. Αία μετά την παραπάνω απάντηση του Καζάκου, νομίζω αντιλαμβάνεσαι γιατί θα έπρεπε να σου δώσω την απάντηση 1 ή 2.

      Διαγραφή
  59. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΓΕΝΟΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 29 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ !!!
    ΦΑΓΑΝ ΚΑΛΑ !!!!
    energypress.gr/news/poiniki-dioxi-kata-29-stelehon-tis-dei-askise-i-eisaggelia-kozanis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ CASH FLOW ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Η τοποθέτηση του Καζάκου είναι νομίζω απολύτως σωστή και δεν υπάρχει κανένας λόγος για αντιπαράθεση με τη ΓΕΝΟΠ, αφού άλλωστε με την ΔΕΗ ότι ήταν να γίνει έγινε δικαστικά από τους ΣΠΕΦ ΠΣΑΦ και γι' αυτό λυσσάνε.
    Το μόνο που μπορούν να κάνουν ανέντακτοί στους ΣΠΕΦ ΠΣΑΦ παραγωγοί, που θέλουν να βοηθήσουν, είναι να πιέσουν τα κόμματα νέας Δημοκρατίας και ΠΑ.ΣΟ.Κ. δημόσια να μαζέψουν τις αστοχίες δηλώσεις πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να γίνω πιο σαφής η ΔΕΗ μας το φυλάει από τα δικαστήρια για τις πληρωμές και βάζει τώρα τη ΓΕΝΟΠ να μας βαράει για την ΠΧΕΦΕΛ.

      Διαγραφή
  62. Τι στο διάολο σχέση έχει η χρέωση προμηθευτών με τις αγωγές του ΛΑΓΗΕ στον ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΗΕΕ για τιμολόγια ΕΤΜΕΑΡ;;

    Η ΓΕΝΟΠ, ο Μανιάτης,ο Σκρέκας είπαν αυτά που είπαν επειδή ο ΛΑΓΗΕ κατέθεσε αγωγές!! Τι λες μωρέ Δημήτρη, από την φαντασία σου τα βγάζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξαναλέω: η ΓΕΝΟΠ (ΔΕΗ απο πισω) θα χρησιμοποιεί κάθε ευκαιρία για να μας τα χώνει για τα δικαστήρια που τις κάναμε και που αναγκαστηκε να μειώσει την υπεημερία κατά 450 εκατομμύρια. Κάθε ευκαιρία......

      Παράκληση, μην το συνεχίσεις, το ξεκατίνιασμα ζημιώνει τον κλάδο. Αν θες να πεις κάτι, πες για το χθεσινό cash flow.

      Διαγραφή
    2. Ρε Παπακυριακου με καμμενους εγκεφαλους τι μιλας...? Πιστευεις θα βγαλεις ακρη.. και καμμενος και πληρωμενος 2 κακα μαζι!!

      Διαγραφή
    3. θεωρείς ότι η ομιλία του κ. Σκρέκα και του άλλου του προκομένου έχουν σχέση με τις αγωγές;

      Θεωρείς ότι τα αποτελέσματα 6μηνου της ΔΕΗ που βρήκαν και πάτησαν κάποιοι πολιτικοί έχουν σχέση με τα παραπάνω δικαστήρια;

      Αν δεν μπορείς να επιχειρηματολογίσεις μην το συνεχίσεις. Όποιος έχει διαφορετική άποψη από εσένα δεν σημαίνει οτι ξεκατινιάζεται. Η τακτική του να προσπαθείς να μειώνεις διαρκώς τον συνομιλητή σου δεν αποδίδει πάντα όπως νομίζεις.

      Διαγραφή
    4. Το ξαναλέω οι αστοχες τοποθέτηςεις στη βουλή των πολιτικών ήταν μια ευκαιρία για να μας την πει η ΔΕΗ μέσω της ΓΕΝΟΠ. τι δεν καταλαβαίνεις;;;;; Άλλωστε ο Παναγιωτάκης με το δελτίο οικονομικών αποτελεσμάτων είχε στρώσει το δρόμο μέσα από την παραπληροφόρηση και συκοφάντηση της χρέωσης προμηθευτή!!! Δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι συντονίστηκε η συζήτηση της επερώτησης, που είχε κατατεθεί πριν δύο μήνες!!!!!, να γίνει δυο μόλις μέρες μετά τη δημοσίευση αποτελεσμάτων της ΔΕΗ με τις συκοφαντίες μέσα. ξύπνα !!!!!!

      Διαγραφή
    5. Αντιλαμβάνεσαι ότι η ουσία του πρόβληματος είναι η παραπληροφόρηση και η συκοφάντηση της χρέωσης προμηθευτή;
      Αντιλαμβάνεσαι ότι σε μια οικουμενική κυβέρνηση υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον κ. Μανιάτη στην ίδια θέση; Σε μια κυβέρνηση της Ν.Δ. ΙΣΩΣ τον κ. Σκρέκα;

      Δεν είναι δυνατόν να κάνουν τέτοιες δηλώσεις για την χρέωση προμηθευτή βασιζόμενοι στα οικ. αποτελέσματα της Δ.Ε.Η.

      Ξεχνάς ότι στην βουλή πέρυσι όταν πήγε να εφαρμοσθεί η χρέωση ο Σκρέκας είπε
      " αρχικά το σχέδιο καλό ακούγετε. Την ΔΕΗ την ρωτήσατε; Εμείς επί των ημερών μας αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος κάναμε το κούρεμα τιμών"

      Σαν να σου λέει ότι αν ξανάρθουν οι μέρες μας, θα κάνω κούρεμα και θα καταργήσω την χρέωση!!! Μην μου πεις οτι είναι μνημονιακή υποχρέωση ο ΕΛΑΠΕ να είναι ισοσκελισμένος, το γνωρίζω. Τέτοιες όμως δηλώσεις είναι επικίνδυνες για τον κλάδο.

      Σε κάθε περίπτωση και επειδή ξύπνιος είμαι, δεν μπορείς να συνδέεις τις αγωγές του ΛΑΓΗΕ με την Χρέωση. Και αν θες να το κάνεις προκειμένου να αποκτήσεις κάποια προβολή, λυπάμαι θα έχεις αντίλογο, σου αρέσει δεν σου αρέσει.

      Διαγραφή
    6. Αφού μέχρι τώρα δεν κατάλαβες τίποτα για τις ευκαιρίες που βρίσκει το σύστημα να μας χτυπάει, σταματώ εδώ, για να μην κάνω ζημιά στον κλάδο. Μπορείς να συνεχίσεις να νομίζεις ότι μόνο η φλυαρία αρκεί για να λύσει το πρόβλημα. Εγώ πάλι πιστεύω στην τεκμηριωμένη δουλιά.

      Διαγραφή
    7. Γιαννη, αφου ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, πως δεν δεν συνδεει την χρεωση προμηθευτη με τις αγωγες του ΛΑΓΗΕ,, αλλα ΜΕ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, εναντιον των ΑΠΕ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ,, !!!!! και εσυ ομως τι κανεις !!! κανεις ακριβως αυτο που καταγγελεις, συνδεεις ολο αυτο με το ¨προκειμένου να αποκτήσεις κάποια προβολή¨ !!!! δηλ δραση και αντιδραση.

      Διαγραφή
  63. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Κύριε Καζάκο έχω ίδια εικόνα με την διακόψιμοτητα, πως η παράταση ως είχε είναι νεκρή και πως η καταγγελία και μελετεσ του ΣΠΕΦ στην ευρωπαΐκή επιτροπή έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά!! Τώρα χρειαζόμαστε σωστή διαχείριση της επιτυχίας και συμφωνώ με πολύ χαμηλούς ή και καθόλου τόνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Το δελτίο τύπου της ΠΟΣΠΗΕΦ σχετικά με το Δ.Τ. της ΓΕΝΟΠ.

    https://energypress.gr/news/apantisi-pospief-se-genop-prospatheite-na-krypsete-ton-elefanta-piso-apo-dahtylo-sas

    http://www.worldenergynews.gr/index.php/%CF%81%CE%BF%CE%AE-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD/item/14338-h-apanthsh-ths-posphef-sth-genop-deh-schetika-me-th-chrewsh-promhtheyth-kai-tis-ape

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΟΣΠΗΕΦ !! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ..!!

      Διαγραφή
  66. Διακοψιμοτητα , εαν δεν ψηφισουν επεκταση , ποτε σταματαμε να την βλεπουμε στα ενημερωτικα απο τον ΛΑΓΗΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι θέμα να ψηφίσουν. Για να δωθεί παράταση με υπουργική απόφαση έχουν ζητήσει πρώτα εγκριση από ΕΕ, η οποία είναι μάλλον νεκρή στη υπάρχουσα μορφή του μέτρου, λόγω της αποδομησησ Του μέτρου από τον ΣΠΕΦ στην καταγγελία του στην ΕΕ και στον δίαυλο επικοινωνίας που έχει με ΕΕ ανοίξει. Οπότε στα ενημερωτικά για Οκτώβριο που θα βγουν Νοέμβριο δεν θα υπάρχει.

      Διαγραφή
    2. Και παλι μπραβο στη ΠΟΣΠΗΕΦ για την απαντηση στη Γενοπ!!!!!! Τετοιους συλλογους θελουμε οχι ρουφιανους με τη πρωτη ευκαιρια!!

      Διαγραφή
  67. Η επιτροπή κεφαλαιαγοράς διαβάζει ΣΠΕΦ

    http://www.worldenergynews.gr/index.php/2016-09-23-09-14-04/item/14370-sto-deigma-elegchoy-ths-epitrophs-kefalaiagoras-h-deh-«fyllo-kai-ftero»-oi-oikonomikes-katastaseis-ths-epicheirhshs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπότε άμα του βαστάει του Παναγιωτάκη τώρα, ας ξαναπεί δημόσια ψέμματα πως η ΠΧΕΦΕΛ δήθεν είναι για την κάλυψη ελλειμμάτων του ΕΛΑΠΕ. Πιπέρι στο στόμα!!!!

      Διαγραφή

  68. Απάντηση της ΠΟΣΠΗΕΦ στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

    https://www.b2green.gr/el/post/50665/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Στην επιστολή του ΣΠΕΦ αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η διοίκηση της ΔΕΗ παραπλανά τους επενδυτές και τους μετόχους όταν επικαλείται την Πρόσθετη Χρέωση Εκπροσώπων Φορτίου Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ (ΠΧΕΦΕΛ) που σκοπό δεν έχει την κάλυψη των ελλειμμάτων του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ (ΕΛΑΠΕ), ως έναν από τους λόγους που περιορίζουν την κερδοφορία της.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα Παπακυριακού δεν είναι απλά η επιστολή. Είναι όλα τα υπόλοιπα και όσα έχει πετύχει παντού ο ΣΠΕΦ με άρτια και επιστημονική τεκμηρίωση και που αναγκάζει πλέον όλους τους φορείς της Πολιτείες να τον διαβάζουν, να τον λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη! και να συμμορφώνονται!! Μέχρι και με την ΕΕ τα καταφέρνει!! Αυτό είναι το πολύ δύσκολο!! Από απλές επιστολές και φλυαρίες πήζει η Ελλάδα, αλλά ουσία και συνέχεια δεν υπάρχει. Επιτέλους οι επαγγελματίες ΦΒ παραγωγοί έχουμε την δυναμη που μας αξίζει μέσω του ΣΠΕΦ!!

      Διαγραφή
    2. Αναρωτιέμαι Δημήτρη σε ποιον κόσμο ζεις. Απο τα γραφώμενά σου: "αναγκάζει", "να συμμορφώνονται", "μεχρι και με την ΕΕ τα καταφέρνει" αντιλαμβάνομαι ότι τρως πολύ σανό...

      Διαγραφή
  70. To πρόβλημα Δημήτρη είναι ότι ακόμα και όταν θα ακούσετε συγχαρητήρια θα βρείς τρόπο να πετάξεις τις εξυπνάδες σου, ότι δήθεν μόνο ο ΣΠΕΦ έχει επιστημονική τεκμηρίωση και όλοι οι υπόλοιποι απλά φλυαρούν.

    Με τέτοιο επίπεδο που έχεις απλά σηκώνω τα χέρια ψηλά!
    Μιας λοιπόν που σχετικά με την διακοψιμότητα πολλά μας τα λέτε σε προηγούμενα σχόλια σας, τα παρακάτω δικά σας (μιας που λέμε για επιστημονικότητα).



    1.Το ποιός χτύπησε το σενάριο που έστειλε η Ευρωπαϊκή επιτροπή να σου θυμίσω ότι το κάναμε εμείς και όχι εσείς. (είναι αναρτημένα σε δελτίο τύπου).

    2. Καταδείξαμε την απόκρυψη των μονάδων με εναλλακτικό καύσιμο -γενικότερα την νομοθεσία για την διαχείριση κρίσεων προμήθειας φυσικού αερίου και την πραγματική δυνατότητα αποκοπής φορτίων των βιομηχανιών. Όταν τα έγραψα στο blog, άλλα καταλαβαίνατε και γράφατε άσχετα πράγματα.

    3.Ξεχνάνε την πρόταση μας από την 3η συνεδρίαση στην γ.γ βιομηχανίας (6/5/2015) για ενσωμάτωση της Διακοψιμότητας στον τότε Μεταβατικό Μηχανισμό, αφού πρόκειται για μηχανισμό ισχύος.
    ( Όσον αφορά το παραπάνω μας δικαίωσε και η έκθεση της επιτρόπου αλλά και η ΡΑΕ στην περσινή διαβούλευση για τον ΜΑΕΙ)

    4. Προτείνατε παραμετροποίηση του μέτρου με βάση τα οικονομικά στοιχεία των μονάδων βασιζόμενοι στην υπουργική απόφαση. Σας έλεγα ότι η κομισιόν στην έκθεση της δεν αναγνωρίζει την επίπτωση στα οικονομικά της κάθε μονάδας αλλά δεν καταλαβαίνατε. Μάλιστα με βρίζατε ως ανίδεο. (Μην με αναγκάσεις να ψάχνω στο blog τα σχόλια από το 2015).
    Ξεχνάτε ότι οι συντελεστές της έγκρισης της Διεύθυνσης Ανταγωνισμού για την Διακοψιμότητα δεν μπορούσαν να αλλάξουν με μια Υπουργική Απόφαση αλλά χρειάζονταν νέο αίτημα στην Επιτροπή και εκ νέου εξέταση του μέτρου. Τι να κάνουμε όλα αυτά και άλλα υπάρχουν δημοσιευμένα από το καλοκαίρι του 2015, οπότε καλό είναι να δεχόμαστε και καμιά φορά την πραγματικότητα.
    Τέλος, σου έχω πει ότι όποτε ρίχνετε δούλεμα στους παραγωγούς, δεν θα σας αφήνω σε χλωρό κλαρί.
    Οπότε για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια μου στον ΣΠΕΦ για την επιστολή και το θέμα που εξετάζει η επιτροπή κεφαλαιαγοράς. Τα συγχαρητήρια μας επίσης για τις επιστολές σας για την υποστήριξη του μέτρου της χρέωσης προμηθευτών.
    Κατά τα άλλα όμως από την πολύ έπαρση έχετε το κεφάλι τόσο ψηλά, που σας διαφεύγουν τα πράγματα που γίνονται λίιιγο πιο χαμηλά από τα σύννεφα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς Παπακυριακού να καμαρώνεις:
      1. Για το τίποτα που έκανες στις πληρωμές.
      2. Για το τίποτα που έκανες στην διακοψιμοτητα
      3. Για το τίποτα που εκανες στην ΠΧΕΦΕΛ και στη διαβούλευση της που έστειλες Λαδόκολλα.
      4. Για την μηδέν μόρφωση σου, εκτός και αν γραφτηκες σε νυχτερινό πανεπιστήμιο. Σε παρακαλώ μια φορά ακόμα να μας δόσεις το βιογραφικό σου.
      5. Για την αβάντα που δινεις στους εχθρούς μας.

      Τώρα σε αφήνω επειδή έχω δουλιά και ούτως ή άλλως δεν μαθαίνεις. Οσο για το χλωρό κλαρί, μάλλον το κλαρί που καθεσε ροκανίζεις μαζί με άλλους τρεις κουτούς στην ποσπηεφ. Τον ΣΠΕΦ δεν τον αγγίζεις οτι και να γράφεις! Εδώ δεν τον αγγίζουν οι εχθροί μας, τι να κάνεις κατακαημένε εσύ.
      Άντε τώρα, πάρε κανά τηλέφωνο να μας πεις για το cash flow....

      Αν τέλος έχεις την καλοσύνη, δημοσίευσε λίστα μελών.

      Διαγραφή
  71. ΜΕΤΑΒ.ΤΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛ.ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ 3,6% (€)ΕΙΝΑΙ ΤΟ (Μ.Τ.Α.Ε. ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ) ΑΘΡΟΙΣΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΕ ΔΙΑ 4.ΑΝ Π.Χ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ 75ΕΥΡΩ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΕΠΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ 900 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑ( 4) ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ 225 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. κ.κ Ι. Παπακυριακού για ακόμη μια φορά είστε μέσα στα πράγματα για τις πληρωμές, Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη ενημέρωσή σας.Oπως πάντα μέσα στα πράγματα.Τι νεότερο υπαρχει για μας τους τσαμπαντδήδες κατά ¨,
    (Δημήτρης Γ.)που μας αποκαλεί αυτό το ψώνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. https://psaaf.blogspot.gr/2017/10/blog-post.html

    Εκδόθηκαν από την Α.Α.Δ.Ε. οι οδηγίες εφαρμογής των διατάξεων του Ν.4484/2017 από τις ΔΟΥ.
    Στην παράγραφο 1 της εφαρμοστικής εγκυκλίου αναφέρεται -μεταξύ άλλων- πως << ...δεν νοείται υποκατάστημα η διαχείριση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έως 100 KW των αγροτικών εκμεταλλεύσεων...>> και <<....Είναι προφανές ότι για τις ως άνω αγροτικές εκμεταλλεύσεις που δεν θεωρούνται υποκαταστήματα κατά τον νόμο αυτό, επιβάλλεται το τέλος επιτηδεύματος των περιπτώσεων α’, β’ και γ’ της παραγράφου 1 του άρθρου 31 του ν.3986/2011 κατά περίπτωση για την έδρα της επιχείρησης....>>.
    Κατόπιν αυτού, οι αγρότες που πλήρωναν 2ο τέλος επιτηδεύματος, πρέπει να υποβάλουν στο μητρώο της ΔΟΥ υπαγωγής τους δηλώσεις έναρξης / μεταβολής εργασιών φυσικού προσώπου (έντυπο Μ2) και εγκατάστασης εσωτερικού (έντυπο Μ10) ζητώντας -βάσει της εγκυκλίου- τον αποχαρακτηρισμό της εγκατάστασής τους από υποκατάστημα

    https://psaaf.blogspot.gr/2017/10/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. https://energypress.gr/news/loymakis-i-polysymmetohikotita-einai-kleidi-gia-tin-proseggisi-ton-filodoxon-stohon-stis-ape

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ CASH FLOW ΣΤΗΣ 04/10 ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ CASH FLOW ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ??????ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ,ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ CASH FLOW κλπ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Mάλλον αύριο κλείνει ο μάιος και αρχίζει ο Ιούνιος κάτι τέτοιο άκουσα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε συναδελφε, οκ το ακουσες...απο που ?? Μην παιζουμε τωρα σαν μικρα παιδια σε παρακαλω. Ξερω , ξερεις και ολοι ξερουν οτι ειναι το πιο ευαισθητο σημειο μας το θεμα των πληρωμων, για αυτο σε παρακαλω, εαν εμαθες κατι απο καποια εγκυρη πηγη, πες το μας και εμας, αλλα αν απλα ακουσες μια παπαρια σε ενα καφενειο , μην την μηραζεσαι εδω μεσα...χωρις καμια προθεση να σε προσβαλω, ευχαριστω.

      Διαγραφή
  80. έχει κανείς άλλος καμμιά τέτοια πληροφορία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ trelamenos????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Υπάρχει η πληροφορία από την προηγούμενη εβδομάδα ότι αύριο θα τρέξουν πληρωμές Μαΐου για τιμολόγια έως 80.000 περίπου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Το ότι ξεκινάει ο Ιούνιος πρώτη φορά το ακούω , μακάρι να ισχύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Είναι μόλις μία εβδομάδα αφ'ότου ο ΛΑΓΗΕ πλήρωσε λιγο πάνω απο 8.000 ή το 73% των εγκαταστάσεων. Δεν μας έχει συνηθίσει να πληρώνει μεγάλα τιμολόγια μονομιάς και να ξεκινά και νέος μήνας. Και να πληρώσει άυριο, λογικά θα πάει μέχρι τα 30-40 χιλιάρικα, μετά μέχρι τα 200 κλπ. Το λέω αυτό καθώς δεν έχει ακουστεί κάτι για εξτρά χρηματοροές πέρα απο τις συνιθισμένες. Σε κάθε περίπτωση αν υπήρχαν τόσο καλά νέα (αξόφληση Μαϊου και εκκίνηση Ιουνίου) κατι θα είχε ακουστεί εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. κυριε παπακυριακου αν γνωρίζετε κάτι ενημερωστε μας σας παρακαλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ευχαριστώ! και για Ιουνίου γνωρίζετε κάτι? ΥΠΆΡΧΕΙ πιθανοτητα πριν ΤΙΣ 19 Του μήνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 19 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,100% ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΑΠΑKIRIAKOU .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Στο καφενειο τολεγε ενας ψεκασμενος από αφο πληροφορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  89. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Μαΐου 2017
    11.10.2017
    Με νέες εντολές προς τις τράπεζες, συνεχίζεται η εξόφληση τιμολογίων για παραγωγή Μαΐου 2017. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν επιπλέον 1.970 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 36.861,58€, οπότε έχει πλέον εξοφληθεί το 88% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Μάιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. κ.κ Ι. Παπακυριακού για ακόμη μια φορά είστε μέσα στα πράγματα για τις πληρωμές, Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη ενημέρωσή σας.Oπως πάντα μέσα στα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. πληρωθηκε κανεις απο τη νεα εντολη στη πειραιως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ CASH FLOW ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Πειραιώς Αργολίδα μπήκαν τα χρήματα από την τελευταία εντολή πληρωμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Μόνο ο κ. Παπακυριάκος μπορεί να μας πει με βεβαιότητητα για τις πληρωμές αν θέλει.Μόνο αυτός μπορει να ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. καλησπερα.
    ενδιαφερομαι για αγορα φωτοβολταικου σταθμου απο 20kw μεχρι 100kw με αγορα εταιρειας η παγιου.
    Παρακαλω να αναγραφουν τα τεχικα στοιχεια (πανελ,ινβερτερ , σταθερο/τρακερ)καθως και ημερομηνια συνδεσης.
    email : ept.pvgroup@gmail.com

    ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΗΣΥΧΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Τετάρτη 18/10
    Αναμένεται να εξοφληθούν μονάδες ΑΠΕ Μαϊου,
    άνω των 36.861,58€ (σε 5 μέρες) ΠΟΣΟ ΜΠΟΥΦΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΦΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΟΡΝΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΕΧΘΕΣ ΜΕΧΡΙ 63.160 ΜΠΟΥΦΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Πρόσεχε πως μιλάς για το Afo.Ειναι και χαρτορίχτρες αλλά και γάτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΑΦΟ ΠΟΤΕ ΞΥΠΝΑΝΕ....? ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΦΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ '' ΤΕΤΑΡΤΗ 11/10 30.000 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/10 60.000!! ΕΝΤΑΞΗ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ,ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ? ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είχες για πληρωμή ποσό 70,000, δεν θα έλεγες τα ίδια...

      ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ10 Οκτωβρίου 2017 - 11:02 μ.μ.
      32.000 αύριο
      έως 80.000 την παρασκευή

      Διαγραφή

    2. Και δεν κανουν το κοπο να μπου στο σαιτ στου ΛΑΓΗΕ να δου για πληρωμες χθεσινη ανακοινωση του ΛΑΓΗΕ

      Περισσότερες Ανακοινώσεις
      Είστε εδώ: Αρχική Περισσότερες Ανακοινώσεις Ανακοίνωση
      Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Μαΐου 2017
      12.10.2017
      Συνεχίζεται, με νέες εντολές προς τις τράπεζες, η εξόφληση τιμολογίων για παραγωγή Μαΐου 2017. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν επιπλέον 300 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 63.160,09€, οπότε έχει πλέον εξοφληθεί το 90% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Μάιο.


      Διαγραφή
    3. Εκτός και αν SANAS δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το 80,000 από το 60,000... ή αν θες να κάνεις προπαγάνδα για να κουρδιζεις τον Παπακυριακού και μετά αυτος να αμολάει ότι ξέρει και δεν ξέρει εδώ και έτσι εσύ χωρις 3ευρω να έχεις τσάμπα γραμματέα...

      Διαγραφή
    4. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΡΕ ΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΣΩ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΟΚ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 60.000, ΗΤΑΝ 80.000 . ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΑΦΟ , ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ , ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΦΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΕΠΕΦΤΕ ΜΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ. ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΜΕΣΗ , ΑΝ ΟΧΙ , ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ, Ε ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΑΥΤΑ ΚΑΛΟ ΣΚ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

      Διαγραφή
  101. Το έχω αναγράψει και παλαιότερα αλλά φαντάζομαι οι περισσότεροι δεν το έχουν προσέξει.
    Όσο πιο μακροχρόνια είναι μια πρόβλεψη, τόσο και μεγαλύτερες αποκλίσεις θα έχει.

    Ως μέλος του ΣΠΕΦ Δημήτρης Γ. έλαβες την πληροφόρηση ότι μέχρι και αυτήν την Παρασκευή θα πληρωθούν τιμολόγια έως 80.000 ευρώ.
    Τα δικά μας μέλη έλαβαν την πληροφόρηση ότι θα γίνει μια πληρωμή την Τετάρτη έως 32.000 και την Παρασκευή έως 80.000 ευρώ.

    Ο ΛΑΓΗΕ τελικά έβγαλε εντολή χθες μέχρι 63.000. Για ποιούς λόγους έγινε αυτό;
    1. Η "πηγή" μας έκανε λάθος υπολογισμό (σπάνιο).
    2. Ο ΛΑΓΗΕ περίμενενα εισπράξει περισσότερα χρήματα και πήρε λιγότερα (πιθανό).
    3. Εμφανίστηκαν προς πληρωμή περισσότερα τιμολόγια πληρωτέα από αυτά που υπολόγιζαν.(πιθανότερη αιτία).

    Όσον αφορά το 3 :
    Α) Πάντα υπάρχει ένα ποσοστό παραγωγών (κυμαίνεται από 5%-7% )που δεν έχουν φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα την ημέρα που "τρέχει" το πρόγραμμα πληρωμών. Η πηγή μας υπολογίζει αυτό το ποσοστό για να σου βγάλει πόσο θα φτάσει η εντολή πληρωμής. Αν τώρα από το διάστημα που η πηγή σε ενημέρωσε, προσκομίστηκαν περισσότερες ενημερότητες, (δηλαδή πληρώνονται παραγωγοί που δεν είχαν υπολογιστεί), προφανώς και το ύψος της πληρωμής που σου είπαν θα είναι μικρότερο.
    Β) Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις που κάποια πάρκα για μήνες δεν έχουν πληρωθεί. Για παράδειγμα μέλος μας με αυτήν την πληρωμή εισέπραξε περίπου 200.000 ευρώ αλλά είχε να πληρωθεί από τον Φεβρουάριο/2016. Προφανώς και δεν είναι ο μόνος. Σχεδόν κάθε μήνα παρουσιάζεται και μια τέτοια περίπτωση ή περισσότερες. Επίσης και σε αυτήν την περίπτωση το ύψος της εντολής είναι μικρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ Γ....ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΑ ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΥ, ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ....ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

      Διαγραφή
    5. Βλέπω SANAS πόσο πολύ ταχαμου δεν ασχολείσαι... Η πλάκα είναι οτι ο διαχειριστής θα σβήσει τα μηνύματα σου κιόλας επειδή είναι υβριστικά..., οπότε θα πας εντελώς σ χαμένος...!!
      Λοιπόν σήμερα εμαθες τη διαφορά του 6 από το 8 για τα καλά!! Την επόμενη φορά θα μάθεις να γραφεις και με μικρά και όχι μόνο κεφαλαία και βέβαια χωρίς βρισιές!!

      Διαγραφή
  102. Προφανώς τα παραπάνω τα έγραψα για να καταλάβουν οι παραγωγοί τι συμβαίνει όταν υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ του τί ανακοινώνουμε για τις πληρωμές και τί ανακοινώνει ο ΛΑΓΗΕ.
    Το πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές εσύ δεν καταλαβαίνεις την διαφορά του 6 από του 8.

    Όσο για το ποιός φλυαρεί εδώ μέσα βλέπε τα σχόλια σου για τα 3 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. κυριε παπακυριακου μία εκτιμηση για ΤΟΝ Ιουνίο μήπως μπορείτε να μας κάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. κ.κ Ι. Παπακυριακού για ακόμη μια φορά είστε μέσα στα πράγματα για τις πληρωμές, Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη ενημέρωσή σας.Oπως πάντα μέσα στα πράγματα. Έχεις καμμιά πληροφορία για Ιούνιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ