Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ερώτηση Χ. Θεοχάρη για την ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ μεταξύ των αγροτών

 Η επισυναπτόμενη ερώτηση του Χ. Θεοχάρη κατατέθηκε στην βουλή το μεσημέρι της Παρασκευής 27/1 και πρωτοκολλήθηκε αργά το απόγευμα με Α.Π.2935.    Αφορά το σύνολο των 2850 αγροτικών πάρκων

Ανακοίνωση ΠΣΑΑΦ:

Μετά από γνώση που έλαβε για το περιεχόμενο της από 24/1/2017 επιστολής μας προς τον Υ.Π.ΕΝ, ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Χ. Θεοχάρης κατέθεσε στην βουλή την Α.Π.2935 ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Σταθάκη, με θέμα την ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ των αγροτών και την ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ ΜΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ / ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ μείωση των τιμών τους.

      Ύστερα από 2 αναφορές (εδώ & εδώ), 3  ερωτήσεις (εδώεδώ & εδώ), 1 επίκαιρη ερώτηση (κλικ στο βίντεο) των βουλευτών Β. Γιόγιακα (Θεσπρωτίας), Χρ. Μπουκώρου (Μαγνησίας) και Ν. Νικολόπουλου (Αχαϊας), την (σκοπίμως;) στρογγυλεμένη εισήγηση του Τομεάρχη Ενέργειας της Ν.Δ. Κ. Σκρέκα (βίντεο) και την επίσημη παραδοχή της ΑΝΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ από το Υπουργείο (εδώ) που προηγήθηκαν, γίνετε ο 5ος βουλευτής που παρεμβαίνει στο κοινοβούλιο για να στηρίξει τα εύλογα αίτηματά μας, υπερασπιζόμενος το κράτος δικαίου.
      Τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε θερμά. 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ p.s.a.a.fv@gmail.com



      Η ερώτηση του Χ. Θεοχάρη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ