Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Οι κινέζοι "πετανε" πανελ στην ΕΕ υπο τον φοβο των δασμών!

Φορεις Φ/Β Εσω ετοιμοι για
συμμαχιες& καταγγελιες στην ΕΕ!
Δεδομένου ότι η ΕΕ είναι πιθανόν να θεσπίσει μέτρα αντιντάμπινγκ/δασμούς στα φωτοβολταικα προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα το Μάιο-Ιούλιο του 2013, πολλές μεγάλες εταιρίες παραγωγής φωτοβολταικών πανελ  στην Κίνα στέλνουν μεγάλο όγκο φ.β πανελ σε σχετικά χαμηλές τιμές στην αγορά της Ευρώπης. 


Ως εκ τούτου έχουν δει αύξηση της χρήσης της παραγωγικής ικανότητας 60-70% κατά μέσο όρο, σύμφωνα με κατασκευαστές φωτοβολταικών .

Οι ιθύνοντες σημείωσαν ότι η ΕΕ μπορεί να ανακοινώσει ενα  προκαταρκτικό αποτέλεσμα για την έρευνα, τον Μάιο-Ιούλιο και αν η αναδρομική περίοδος είναι 90 ημέρες, τότε οι αποστολές που εισάγονται στην ευρωπαϊκή αγορά από το Φεβρουάριο-Μάρτιο θα υπόκεινται στους ειδικούς φόρους!

 Ως εκ τούτου, οι Κινέζικες καθεοτοποιημένες εταιρίες είναι πρόθυμοι να ριχνουν σωρηδόν  προϊόντα στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο του 2013! 

Τους καταναλωτές τους ρώτησε η ΕΕ για την αναδρομική ισχυ; Πως θα πληρώσουν τους εξτρα δασμους ; Καλα , πηραν τους Ελληνες ειδημονες για συμβουλατορες; Ελα Χριστε και Παναγια μου! Τι ειναι αυτα που διαρρέουν; Θα γινει της ...ποπης!




Πηγη http://www.digitimes.com/news/a20130122PD202.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ