Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΥΠΕΚΑ: Eρχεται "Σφαγή" τον Αυγουστο ! ;

Μπαινουμε στο τουνελ!
Το χουν τελειως χαμενο! Τι ειναι αυτα που γραφονται και αφήνουν να διαρεύσουν σήμερα; Απο την πρασινη ανάπτυξη στην πρασινη υπανάπτυξη!

Τα σχέδια που  επεξεργάζονται με ισχύ απο 1ης Αυγούστου :
1. Μείωση της ταρίφας στα  νεα συμβόλαια πανω απο 35%.
 2. Εκτακτη εισφορα 20% επι του τζιρου στις υφισταμενες
επενδύσεις για τον πρωτο χρόνο μαλλον!
 3. Βαρια φορολογία στα οικιακα φωτοβολταικά. 
 4. Το Περιθώριο 18 μηνών υλοποιήσης για τα παρκα να γίνει 9μήνες.

(πηγη http://www.energypress.gr/news/Plhsiazei-h-kataigida-gia-ton-klado-twn-fwtoboltaikwn)

 Το καταλαβαίνω για τα νέα συμβολαια να γινουν αλλαγές. Να τη μειώσετε την ταρίφα και 35 και 45% και 55%.  Για τα νεα ομως.  Πριν ο αλλος επενδύσει να ξέρει πόσα θα βγάζει. Να μπορούν να αναλύσουν τα δεδομένα, να προγραμματίσουν και να αποφασίσουν αν τους συμφέρει η επένδυση η οχι.
Ελα μου ομως που εχω ενα προβλημα! Πως να προγραμματίσει κάποιος οταν πλέον επιβεβαιώνεται , αν περαστούν τα πανω μέτρα, οτι δεν υπάρχει αξιοπιστία και οτι μπορεί μεσα στο επόμενο ευλογο χ χρονικό διαστημα να αλλαξουν τα δεδομένα;;; Πως;;;

Η σφραγίδα του Ελληνικού κρατους...αχρηστη
Εγώ ήξερα, μεχρι καποια ηλικία,  οτι στις συναλλαγές με τη σφραγίδα του Ελληνικού κράτους υπαρχει σιγουριά, εμπιστοσύνη. Ο νόμος ειναι νόμος. Σήμερα αλλαζουν τα δεδομένα. Ξημερωσε μερα που εμαθα οτι δεν εχω απελευθερωθεί απο τα "ταμπου" μου και κουβαλαω προκαταλήωψεις που πρεπει να αναθεωρήσω. Ετσι σήμερα "χωρίς ταμπου" μαθαίνω οτι οι σφραγίδες δεν σημαίνουν τίποτα , το κράτος και τα συμβολαια του δεν σημαίνουν τίποτα...καμμία εγγύηση...Μολις δυο χρονια , φθανουν για να μαθεις οτι απο τα 25 που υπολόγιζες και προγραμματιζες οτι το φωτοβολταικό στο σπίτι σου θα εχει αφορολόγητα εσοδα, τελικά θα φορολογηθείς για τα 23! Μπραβο παιδια. Ωραιες καινοτομίες και ήθη εισαγετε!

Ουδεν μονιμότερο του προσωρινού!
Λετε για την εκτατη εισφορα οτι θα ειναι εκτακτη στις υφιστάμενες επενδύσεις. Ετσι λεγατε και για το χαρατσι ακινήτων. Ειναι για ενα χρόνο μονο. Και για δευτερο χρονο ομως θα υπαρχει, παρόλο που λεγεται οτι ειναι αντισυνταγματικο.

Μήπως μπορείτε να μειώσετε και κατα 20% τις δόσεις που πρεπει να πληρωθούν στις τράπεζες? Που ειναι το σταθερό και ασφαλές επιχειρήν? Ετσι θα ερθουν οι επενδύσεις στην Ελλάδα? Ηλίθιοι.

Η αξία του συμβολαίου. 
 Συμβόλαιο ο λόγος σας οτι δεν θα πειράξετε τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις. Συμβόλαιο η υπογραφή σας...ναι ναι. Σήμερα λέμε οτι τα φωτοβολταικά είναι αφορολόγητα αύριο οτι φορολογούνται, μεθαυριο οτι είναι τεκμήριο, ή οτι  δεν μπορούμε να αγοράσουμε ολο το ρεύμα... Ξερετε εκει στο υπεκα. Σήμερα ετσι αυριο γιουβέτσι!
Και με δοσεις το δηλητήριο ε? μήν μας πεθάνει πριν τον ξεζουμίσουμε τον επενδυτή. Μην πεταχτεί ο βατραχος εξω απο το καυτό νερό. Πανηλίθιοι!


Ηθελα να ηξερα, τις μελετες/συμβούλους που το υπεκα χρησοπληρώνει  οταν ψηφίστηκαν και βγήκαν οι αντίστοιχοι νομοι με τις ταρίφες, θα δώσουν αυτοι τα χρήματα που πήραν πισω; Αλλα ξέχασα αυτοι εφυγαν, εχουν ερθει αλλοι με αλλα σχέδια και οι μελετες βγαινουν διαφορετικές τώρα!!!
Αλλα μαλλον ειμαι σε σύσχιση και δεν μιλαμε για Ηλίθιους και Πανηλίθιους αλλα για απατεώνες. Ετσι εξηγούνται καλύτερα ολα. Εν γνώσι σας παίρνετε αυτές τις αποφάσεις ώστε να κάψετε τη μόνη αγορά που εχει αναπτυξη αυτή την περίοδο. Εν γνώσι σας θα κλείσετε και άλλες εταιρίες. Εν γνώσι σας θα κυριαρχίσει η αβεβαιότητα και η μή τήρηση συμβολαίων στην αγορα. Εν γνώσι σας..καταστρέφετε ενα υγιες κομματι. Εν γνώσι ΣΑΣ κλεβετε την ιδιωτική και δημόσια περιουσία.

Χρειαζεται Δράση
Eυχομαι να μην ισχύσουν αυτα τα σχεδια. Ευχομα να πρόκειαι για διαροή προκειμένου να δείτε αντιδράσεις.

Αν όμως περάσουν αυτα τα σχέδια, ελπίζω να υπάρξει συλλογικότητα. Να μη υπαρχει απαθεια.

Να γίνουν απο κοινού προσφυγές για καταπάτηση συμβολαίων, απο επενδυτές στα φ/β παρκα, απο τα σπίτια που εχουν βαλει φ/β, να παει το θεμα στην Ευρωπαική ένωση.

Να ορμήξουν με ολες τις νομικές και μή δυνάμεις τους οι Κινέζοι και Γερμανοί και αλλοι Ευρωπαιοι και οσοι μεγάλοι εχουν παρει και επενδύσει σε μεγάλα εργα να σας κυνηγάνε για αθετηση των νόμων.



3 σχόλια:

  1. Που 'σε σύντροφε; Ξημέρωσε! (Βοήθειά μας σύντροφε και συναθλητή στο στίβο της Ελλαδίτσας μας...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα σας λεω βρωμολαμόγια, έαν και πειράξετε υφιστάμενες επενδύνσεις-κόπους μας κάντε καράβι να σωθείτε.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΘΜΕ ΠΑΡΗ ΘΑ ΤΑ ΜΙΩΣΟΥΝ? ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ