Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Γινε και εσύ παροχος ηλεκτρικής ενέργειας!

Μπορείς!
Μετα τις Hellas Power και Εnerga παει και η REVMAENA... (που πήγαν οι περισσότερες πελάτες των προηγούμενων 2 διαγραφέντων)

Παει και η Eλληνικη Εναλλακτική Ενεργειακή....

Μας τελείωσαν. Εκτος αγοράς και αυτες.

Σε λειτουργια παλι η ειδικη γραμμη της ΔΕΗ 214 214 2000 για να δουνε πως θα εξυπηρετηθούν οσοι εκαναν συμβόλαια (Ωρες λειτουργίας Δε-Κυριακή απο 8:00-20:00). Και δεν εχουν καταβάλει τις απαιτούμενες εγγυήσεις και εχουν ληξιπρόθεσμα χρεη! Παρ'ολαυτα διαφήμιση έκαναν. Και οι παραγωγοί ΑΠΕ περιμένουν να πληρωθούν για να πληρώσουν τις τραπεζες! Μα υπαρχει ελεγχος; Υπαρχουν διαδικασίες και  δικλείδες ασφαλείας; Ο Ελληνας θα πληρώσει και αυτή την εταιρία;

Να υποθέσω οτι θα ακολουθήσουν και άλλες;
Οι αδειες των εταιριών αυτών λένε οτι εχουν δοθεί στο ποδι! Με μόλις 60.000 ευρώ κεφάλαιο μπορείς και εσύ να γίνεις παροχος ηλεκτρικης ενέργειας! Ζήτω οι ιδιωτικοποιήσεις!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!
Βρε, πως τη χασαμε τετοια ευκαιρία!
Εγώ λεω να βαλουμε τα 60000 ευρώ και να ξεκινήσουμε! Ετσι και αλλιώς ως μεσάζοντες θα παίρνουμε το ρεύμα απο τη Δεη, θα το πουλάμε στον κοσμάκη. Ενα τηλέφωνικό κεντρο μόνο χρειάζεται!  Εγγυήσεις δεν χρειάζονται για το ρεύμα.

Θα τσεπώσουμε και το χαρατσάκι και παααααμε Βραζιλιιιιια!

1 σχόλιο:

  1. Χα, χα χα.. Έτσι όπως πάμε στο τέλος όλοι θα γίνουμε πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος. Προσοχή μόνο στις εταιρείες ρεύματος απάτη. Αυτές δεν τσέπωναν μόνο το χαρατσάκι. Θέλανε και κάτι παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ