Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

QCELLS: Yπαρχουν ελπίδες να σωθει

Η QCELLS σύμφωνα  με το pv magazine εχει ελπιδες να βρει αγοραστή. Η εταιρια φωτοβολταικών πανελ που εκανε αιτηση πτώχευσης στις 3 Απριλίου, συνεχίζει την παραγωγή, (αν και κατα
το ημιση της παραγωγικής δυνατότητας της).

Σύμφωνα με τη deloite, οι επομενες εβδομαδες  θα ειναι καθοριστικές για το αν βρεθει αγοραστής. Προς το παρον εχουν εκδηλώλησει ενδιαφέρον τοσο ξενες οσο και Γερμανικές εταιρίες.

3 σχόλια:

  1. Τελικα τι γινεται με την επενδυση φωτοβολταικων?αξιζει να προχωρησουμε σε ενεργειες για να ξεκινησουμε την εκμεταλευση των φυσικων πορων η οχι?Διαθετω ενα κομματι γης το οποιο και ενδιαφερομαι να εκμεταλευτω,καθως και να κανω μια καλη εγκατασταση στο σπιτι μου,αξιζει ρε παιδια η οχι ακομη βρισκομαστε σε σταδιο πειραματισμου απο οτι μου φαινετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΥΨΗΛΕΣ. ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η δεη πάντως καθυστερεί ήδη τις πληρωμές,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ