Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Aδυνατουμε να σας πληρώσουμε...Λυπομαστε!

To μακελειό στη Φωτοβολταική αγορά συνεχίζεται και  το κύμα πτωχεύσεων μεσα στο 2012 που αναμένονταν, αρχίζει και σκάει!

Η λιστα με τις εταιρίες στα φωτοβολταικα που πτωχεύουν μεγαλώνει και  αυτή την εβδομάδα φαίνεται οτι η μπάλα ειναι στο γήπεδο της Γερμανίας!

 Μετα λοιπον τις Γερμανικες εταιριες solar milleniumsolon  (σώθηκε τελευταια στιγμή απο τους αραβες)sunconcept Group ,   scheuten, και αλλη μία Γερμανική
εταιρία αδυνατεί να πληρώσει τα χρεη της.

Ποια ειναι η ΝΕΑ εταιρία;

H Ralos New Energies AG, με έδρα τη Γερμανίακατέθεσε αίτηση πτώχευσης. H εταιρία  η οποία περιλαμβάνει την εταιρία Ralos GmbH που ασχολειτε με εργα και την Ralos Solar GmbH που ασχολειτε με παραγωγή φ/β πανελ, υπέβαλε αίτηση για τις διαδικασίες αφερεγγυότητας στις 29 Φεβρουαρίου 2012, στο περιφερειακό δικαστήριο στο Ντάρμσταντ της Γερμανίας.

Τι ειπε η εταιρια
Στην ιστοσελίδα της εξηγεί , «Παρά την επιτυχή εφαρμογή των μέτρων αναδιοργάνωσης, δυστηχώς δεν μπορεσε να βρεθεί  λύση με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση".
"Το διοικητικό συμβούλιο λυπάται πολύ για τους μετόχους, τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές αλλα η αίτηση για αδυναμία πληρωμών δεν μπορεί να αποφευχθεί, παρόλο που υπήρχε μεγάλη αμοιβαία συμφωνία για τις μετρα που πρέπει να ληφθούν για το επιτυχημένο οικονομικό μέλλον της εταιρίας."



Πηγη pv-magazine.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ