Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Tι θα γίνει με τη χρηματοδότηση απο ΕΤΕΑΝ;

Που πας ρε Καραμήτρο;
Η Εθνική είναι γνωστό οτι δεχεται αιτήσεις για τη συμμετοχή στα προνομιακά δανεια του ΕΤΕΑΝ και απ'οτι ακούγεται καποιοι και αναμεσα τους αγροτες εχουν κανει αίτηση και περιμένουν και εχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για χρηματοδότηση.

Η δράση αυτή αφορά χορήγηση δανείων απο το ταμείο επιχειρηματικότητας του ΕΤΕΑΝ (πρωην ΤΕΜΠΕ ΑΕ) και την Εθνική Τράπεζα. Το προγραμμα μεταξύ αλλων στους τομείς
πρασινες υποδομές, εφαρμογές και ΑΠΕ με ευνοικούς ορους και χαμηλότερες εξασφαλίσεις απο αυτές που ζητιούνται απο άλλες τραπεζες.

Το προγραμμα εχει συνολικά κεφάλαια 150 εκ ευρώ με υψος δανείου απο 50-500 χιλιαδες ευρώ,  ετήσιο επιτόκιο 3,67% +0,6 εισφορα του Ν.128/75, και διαρκεια δανείου απο 5 εως 10 ετη.

Τι θα γινει με τη χρηματοδοτηση αραγε; Εχετε ακούσει τιποτα;
Κατι πηρε το αυτί μου.... Δες εδώ







4 σχόλια:

  1. καλησπερα. το ΕΤΕΕΑΝ αφορα και ιδιωτες?αν γνωριζει καποιος να πει καποια λογια. ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ανακοινωση του προγραμματος εγραφε οτι απευθύνεται σε Πολύ μικρές, Μικρές και Μεσαίες επιχειρήσεις (υφισταμένες και υπό σύσταση) με κύκλο εργασιών έως 50εκατ. € και έως 250 εργαζόμενους.

    Καλύτερα να παρεις τηλεφωνο στο Contact Center/Phone Banking της Εθνικής Τράπεζας από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο , καθημερινά και για όλο το 24ωρο, στο 181818 (από το εξωτερικό στο τηλ:0030 210 4848484 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα!!!ειχα παει πριν 10 μερες στην εθνικη για το ετεαν σαν αγροτης για την χρηματοδοτιση παρκου 100kw!!!η απαντηση ηταν οτι δεν γινεται για το λογο οτι το εισοδημα μου προερχονταν πανω απο το 50% απο αγροτικα εισοδηματα!!αυτο βεβαια αναιρει την ιδιοτητα μου σαν κατα κυριο επαγγελμα αγροτη!!!!αρα πως εχουν ενταχθη η αγροτες στο προγραμμα και κατω απο ποιες προυποθεσης????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο:Για την επιλεξιμότητα ή μη επιχειρήσεων με μικτή δραστηριότητα (ήτοι επιχείρηση που δραστηριοποιείται πχ στην πρωτογενή παραγωγή γεωργικών προϊόντων καθώς και στον τριτογενή τομέα), θα λαμβάνεται υπόψη η δραστηριότητα με τα μεγαλύτερα ακαθάριστα έσοδα (της τελευταίας κλεισμένης διαχειριστικής χρήσεως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ