Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Αναθεμα σας

Aμαν πια με την κουτοπονηριά τους!
Εμαθα οτι οπως το εκαναν κα με το 0.44 ευρω με τους αγροτες ετσι και τωρα μερικες μερες πριν κλεισει ο μήνας σταλθηκαν τις τελεταιες μερες
Ιανουαρίου οροι συνδεσης με ΔΕΗ για εγκαταστασεις μεγαλων φωτοβολταικων συστηματων! Tι κοροιδία ειναι αυτή με τις αλλαγες των τιμων στα φωτοβολταικα!

Αντε να προλαβει κανεις να κανει τα χαρτια και τα δικαιολογητικα και τις υπογραφες σε 2-3μερες και να τα εχει ετοιμα να υπογραψει με ΔΕΣΜΗΕ πριν τον Φεβρουαριο που αλλαζει η τιμή! Αναθεμα σας!! Αλητεία.

Το θεμα ειναι οτι αυτη τη στιγμη ομως δεν διακυβευονται 3 cents λιγοτερα την κιλοβατώρα αλλα πολυ περισσότερα μιας και μιλαμε για την μειωση στις ταριφες που αναμενεται 15%!!!! και ισοδυναμεί με 3 εξάμηνα μετα!

Συγχαρητηρια ΔΕΗ, τελικα ειστε μια πολυ καλα οργανωμένη εταιρια!!

Συμβουλη για οσους περιμενουν προσφορα για ορους συνδεσης να ειστε σε επιφυλακή τελη Ιανουαριου και Ιουλιου (το μηνα δηλαδη πριν αλλαξουν οι ταρίφες Φεβρ και Αυγουστος) : ψαξτε τι χρειαζεται απο πριν, παρτε τηλεφωνο να επιβεβαιωσετε, εχετε ετοιμα τα χαρτια σας, και προσβαση στα χρηματα της εγγυητικής και των ορων σύνδεσης.  Μπορει και σε εσας να ερθει 3-4 μερες η και 1-2 μερες πριν κλεισει η παλια ταριφα.

Για να μην χασετε λοιπον τη παλια τιμη ...ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ / Η !

3 σχόλια:

  1. Η ΔΕΗ αυτήν την στιγμή απαντά σε αιτήσεις για οικιακά; Ισχύει δηλαδή το 0,52 ή περιμένει την πτώση στις ταρίφες για να απαντήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τα οικιακα δεν εχει ακουστει τιποτα. Οποτε λογικα θα πρεπει να αναμενουμε να ειναι 0,52. Λογικα.

      Φιλος σε αλλη αναρτηση Δες http://fotoboltaika.blogspot.com/2011/09/blog-post_15.html?showComment=1327762276412#c6838915648901359052
      ειπε οτι πηρε τιμη με 0.52 για οικιακο. Φανταζομαι οτι εχει υπογραψει. Ελπιζω να μας το επιβεβαιώσει.

      Διαγραφή
  2. η δεη υπογραφει 0.52 μονο σε οσους εχουν υποβαλει αιτηση για συμβαση συμψιφισμου πριν 31/12.μετα απο αυτη την ημερομηνια δεν υπογραφουν εως να ξεκαθαρισει η τιμη τις kwh.
    ετσι τουλαχιστων απαντουν στην δεη οι προισταμενοι.
    ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ